Tennis : Luotetaan suosikkeihin!

Raonic-Shapovalov

Viikko on jo yli puolen ja on aika ottaa framille tennis. Kolmessa eri maassa on menty jälleen pääkiertueen turnauksia ja pelien lisääntyessä kovat pelaajat ovat nostaneet tasoaan, eikä näin ollen suuria yllätyksiä olla nähty. Tänään otetaankin kiinni kahdesta ottelusta, joissa selkeä suosikki saa pienellä tasoituksella hyvän kertoimen.

ATP, Marseille(Ranska): T. Berdych – S. Travaglia (Kello 20.00)

Valinta: Bredych -4,5 peliä (1,86) @Unibet

Turnauksen nelossijoitettu Tomas Berdych saa toisella kierroksella vastaansa karsintojen kautta tiensä turnaukseen raivanneen Stefano Travaglian. Ennen karsintojen alkua italialainen Travaglia olis varmaan itsekin lyönyt vetoa itseään vastaan, jos olisi kysytty, selviääkö mies varsinaisen turnauksen toiselle kierrokselle. Massakentillä viihtyvä Travaglia kuitenkin eteni niukasti karsinnoista jatkoon ja kuin taivaan lahjana, sai hän ensimmäisellä kierroksella vastaan maailmalistalla sijalla 1341 olevan nuoren ranskalaisen, joka pääsi turnaukseen villillä kortilla. Berdych taas oli viime viikolla huikeassa vireessä, mutta joutui valitettavasti luovuttamaan puolivälieräottelunsa Rotterdamissa sairastumisen vuoksi. Luotetaan nyt kuitenkin siihen, että tsekki on reilussa viikossa saanut itsensä takaisin kuntoon ja jatkaa siitä mihin viime viikolla jäi.

ATP, Delray Beach(USA): F. Tiafoe – J. Del Potro (Kello 03.00)

Valinta: Del Potro -4,5 (2,12) @Unibet

Turnauksessa kakkossijoitettu argentiinalainen Juan-Martin Del Potro saa vastaansa kotiyleisönä edessä pelaavan Frances Tiafoen. Del Potro piti Australian avointen jälkeen pitkän tauon ja palasi tositoimiin vasta meneillään olevassa turnauksessa toissa yönä. Meno oli vakuuttavaa ja Jeremy Chardy kaatui ylivoimaisen esityksen jälkeen 2-0 (6-2, 6-4). Tiafoe on pelannut hyvin ja viime viikolla New Yorkissa mies hävisi vasta puolivälierässä hyvän taistelun jälkeen Kevin Anderssonille. Tasoero kuitenkin Del Potrolla ja Tiafoella on valtava. Siitä kertoo myös aiemmin tänä vuonna pelatun Australian avointen lopputulos 3-0 (6-3, 6-4, 6-3). Kuukaudessa ei Tiafoe ole tuota eroa kuronut kiinni. Lisäksi Del Potrolle tauko on tehnyt erityisen hyvää ja uskotaan argentiinalaisen hakevan helpon jatkopaikan ensi yönä.

Aiheeseen liittyvät uutiset