ATP : Tenniksen pääkiertueelta kaksi helmeä.

Raonic-Shapovalov

Eilinen tennispäivä oli meille pettymys. Yllätykisä odotettiin, niitä toki saatiin, mutta meidän kohteet eivät pitäneet. Tänään on korjausliikkeen paikka. ATP -pääkietueen toisen kierroksen otteluista on nyt kaivettu kaksi helmeä tälle päivälle ja niiden avulla uskotaan kurssin kääntyvän takaisin voittojen tielle.

ATP, Dubai: S. Tistsipas – P. Kohlschreiber (Kello 16.30)

Valinta: 2 (1,70) @Coolbet

Dubain toisen kierroksen ottelussa vastakkain asettuvat kokenut saksalainen, Philipp Kohlschreiber, ja nuori Stefanos Tsitsipas Kreikasta. Kreikkalainen Tsitsipas pelasi vahvan alkukauden napaten muutaman kovankin päänahan, mutta viime viikkoina meno on hieman hidastunut. Kolmesta viimeisimmästä turnauksesta tuloksena on ollut tappio heti turnauksen avausottelussa. Dubaissa hän tosin voiton jo nappasi, mutta tuossa ottelussa voiton takuumiehenä toimi vastustajan roolia esittänyt Kukushkin, joka ei kolmannessa erässä saanut ykköstä ruutuun ja muutenkin esitti kohtuuttoman määrän helppoja virheitä. Tänään tanssiparina toimiva saksalainen on myös hieman hakenut peliään viime aikoina, mutta voittoja hänelle on silti irronnut. Viime viikolla kohtalona oli pudota tämän hetken maailman parhaalle pelaajalle, Roger Federerille. Ensimmäisen kierroksen ottelun Kohlschreiber kuitenkin selvitti mallikaasti ja eritysesti hänen syöttöpelinsä kulki ottelussa hyvin. Kovalla alustalla syöttöpeli korostuu ja näistä kahdesta pelaajasta Kohlschreiber on sillä osa-alueella huomattavasti parempi. Coolbet tarjoaa kohteeseen markkinoiden suurinta kerrointa ja se on ehdottomasti poimittava talteen.

ATP, Acapulco: F. Lopez – T. Kokkonakis (Kello 03.00)

Valinta: 1 (1,96) @Unibet

Australialainen Thanasi Kokkinakis kärsi viime vuonna ikävän loukkantumisen ja on nyt tehnyt uutta tulemista. Ilman vastoinkäymisiä ei tämä vuosi ole kuitenkaan mennyt, sillä viime viikolla hän joutui luovuttamaan välieräottelunsa loukkantumisen vuoksi. Jo vuonna 2015 alkanut loukkantumiskierre ei siis ota helpottaakseen. Viime vuonna vain muutamassa turnauksessa käynyt nuorukainen esiintyy nyt ATP -tenniksen pääkiertueen kaksinpeleissä toisella kierroksella vasta toista kertaa yli kahden vuoden sisällä! Tuntumaa hän on toki hakenut jo haastajatason turnauksista, mutta ensi yönä on vastassa jälleen yksi maailman huipuista, espanjalainen Feliciano Lopez. 36-vuotias Lopez on ollut maailmanlistalla sadan parhaan joukossa jo kuusitoista vuotta, eikä loppua näy. Valtavan määrän pelejä kaudessa tahkoavan Lopezin alkukausi on ollut tasainen. Tappioita tulee silloin tällöin, mutta ei juurikaan altavastaajia vastaan. Lopez on monipuolinen pelaaja ja ylivoimaisesti kovempi vastus kuin yksikään, jonka Kokkinakis on kohdannut moneen kuukauteen. Pelaajien nykykunnonkaan perusteella ei allekirjoittanut voi ymmärtää kerrointa, mikä Lopezille annetaan. Unibet tarjoaa kohteeseen kovan kertoimen ja se on ehdottomasti napattava lapulle.

Näillä kohteilla lähdetään siis hakemaan voittoja tenniksen puolelta. Ensimmäinen ottelu käynnistyy jo päivällä, joten kiiresti mukaan.

Aiheeseen liittyvät uutiset