ATP: Indian Wellsin turnauksessa ratkotaan puolivälierään menijät

Raonic-Shapovalov

Taas mennään! Maanantaina tennistä vihjailtiin viimeksi ja jälleen 3/5 tuloksella. Tänään pudotetaan nuo kaksi hutia pois ja haetaan Indian Wellsin turnauksen neljänneltä kierrokselta pelkkiä osumia. Eilen siellä olikin aika kova päivä, kun kakkossuosikki Marin Cilic ja yleisön suosikki Jack Sock passitettiin laulukuoroon.

T. Fritz (ATP-74) – B. Coric (ATP-49)

Valinta: 0-2 (2,10) @Coolbet

Päivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät meidän maanantain osumat, eli Taylor Fritz ja Borna Coric. Yhdysvaltalainen Fritz voitti viime kierroksella Verdascon niukasti kolmessa erässä. Viimeinen erä meni jopa katkaisupeliin asti. Helppoa peliä siitä ei tosin oltu ennakoitukaan. Aiemmassa pelissä tippui hieman enemmän yllättäen Rublev. Kovia päänahkoja siis. Hyvään syöttöön vahvasti pelinsä nojaava Fritz on siis ollut hyvä. Pelannut aivan taitojensa ylärajoilla ja näin ollen ansainnut paikkansa neljännellä kierroksella. Huolestuttavaa onkin, että Fritz onnistui Verdascoa vastaan pitämään syöttöpelinsä todella hyvin kasassa ja oli silti ajoittain vaikeuksissa ottelussa.

Päivän vastustaja Coric on taasen ollut koko turnauksen vakuuttavin pelaaja. Kyllä. Jopa vakuuttavampi kuin Federer. Kolmessa ottelussa vain yhdeksän(9!) hävittyä peliä. Viime kierroksella kaatui, kuten ennakoimme, Espanjan Bautista, mutta sellaista ylikävelyä tuskin kukaan osasi odottaa, jonka kroatialainen toteutti. Coric palautteli Bautistan syöttöä pisteen arvoisesti 30 kertaa. Ei kuulosta välttämättä paljolta, mutta se on. Varsinkin, kun Bautista pääsi ottelussa syöttämään vain 47 kertaa. Coric oli siis täysin ylivoimainen. Vastassahan oli edellisessä turnauksessa voiton napannut maailmanlistan sijalla 16 oleva pelaaja.

Tänään me emme siis odota Coricilta yhtään vähempää. Fritz on pelannut hyvin, kuten edellä mainittiin, mutta Coric on pelannut loistavasti. Edes kotiyleisön tuki ja täydellinen suoritus eivät auta jenkkiä, kun tuollaisessa vireessä oleva Coric tulee vastaan. Kohteessa sekä alle raja (22,5) ja pelitasoitus (-3,5) toteutuu, mutta Coricin 2-0-voitto antaa sen verran paremman kertoimen, että tämä on meidän valinta.

F. Lopez (ATP-32) – S. Querrey (ATP-21)

Valinta: 1 (2,75) @Unibet

Noni. Ja yöltä vähän isompaa kerrointa, kun yhteen iskevät Espanjan Feliciano Lopez ja toinen vielä mukana oleva yhdysvaltalainen Sam Querrey. Lopezhan jo yhden jenkin, sen kaikista kovimman, pudotti jatkosta edellisellä kierroksella ja vieläpä hyvällä pelillä. Lopezille osui toiseen erään heikko hetki ja Sock onnistui häneltä yhden syötön murtamaan. Oli muuten ainoa tähän asti tässä turnauksessa. Edes murtopalloja ei ole Lopez antanut kuin Sockille ottelun toisessa erässä. Ennakkoon en espanjalaiseen olisi uskonut, mutta niin vain on vanha herra innostunut pelamaan huippuvuosien tasolla.

Sockin pudottua, on Querrey jenkkien suurin toivo. Tällä kaudella kohtalaisesti pelannut Querrey ei ole vielä tässä turnauksessa säväyttänyt. Viime kierroksella mies oli hetkittäin jopa pahoissa vaikeuksissa karsintojen kautta turnaukseen selviytynyttä Intian Bhambria vastaan. Myös Querrey kuuluu todella hyviin syöttäjiin, kuten jenkit yleensä. Palautuspelissä hänellä tosin riittää parannettavaa. Lisätään nyt vielä soppaan se fakta, että Querreyn ykkössyöttöprosentti on turnauksessa vain hieman päälle 50. Se ei mairittele, kun kyseessä on kaverin suurin vahvuus.

Tästä ottelusta tulee todennäöisesti tiukka, jos Querrey pystyy syöttöpeliään parantamaan edellisiin peleihin nähden. Lopez on kuitenkin ollut turnauksessa niin hyvä, että nostaisin hänet ehdottomasti suosikiksi. Myös yli 2,5 erää tai 23,5 peliä voisi tähän kohteeseen poimia, mutta me lähdetään ahneuksissa jälleen hakemaan voittoa sillä isoimmalla kertoimella.

Facebook-kampanja

Facebookissa laitetaan todella kovia palkintoja jakoon mikäli meidän Facebook ryhmässämme on vähintään 2000 jäsentä perjantaihin (16.03) klo 17:00 mennessä!

1) Jos ryhmässä on 2000 jäsentä edellä mainittuun aikamääreeseen mennessä, lähtee seuraavan kisan palkinnoksi 2 VIP-lippua Helsingissä pelattavaan Winnipeg-Florida-otteluun.

2) Jos ryhmässä on 5000 jäsentä edellä mainittuun aikamääreeseen mennessä, lähtee jakoon myös kahden hengen matka jalkapallon MM-kisoihin!

Palkinnot ovat siis käytännössä jokaisen ryhmässä olevan omissa käsissä. Eiköhän kasvateta ryhmää ja laiteta samalla kunnon palkinnot jakoon! Pääset mukaan Facebook-ryhmään TÄSTÄ!

Aiheeseen liittyvät uutiset