NHL 21.11: Dallas Starsin juhlat!

Viime yön NHL-kierros toi mukanaan tuloksen 2/2 maalintekijöistä, mutta 1X2- vedot kokivat todellisen pohjakosketuksen. Nyt lähdemme hakemaan uutta nousua näillä valinnoilla.

Dallas Stars – Buffalo Sabres

Valinta: Dallas Stars 1.77

Tämän kauden voitokkaimpiin joukkueisiin kuuluva Dallas Stars kohtaa kotihallissaan Buffalo Sabresin.

Stars on pelannut historiansa parasta jääkiekkoa. Joukkue on hävinnyt tällä kaudella ainoastaan 4 kertaa. Viimeksi joukkue on hävinnyt 11.11, kun Toronto Maple Leafs oli parempi luvuin 3-2.

Kotijoukkue näyttää olevan kaikin puolin hyvin kasassa. NHL:n TOP5-pistenikkareihin mahtuu peräti kaksi Starsin pelaajaa. Hyökkääjä Jamie Benn on pistepörssin kolmannella sijalla ja ketjukaveri Tyler Seguin on pykälän ylempänä.

Pistepörssin kärkinimenä keikkuu Chicago Blackhawksin Patrick Kane.

Tolppien välistä Dallasilta löytyy suomalaisittain tuttu veskarikaksikko Kari Lehtonen ja Antti Niemi. Suomalaisvahdit pystyvät tarjoamaan joukkueelle illasta toiseen avaimet voittoon, mikäli hyökkäyspään tähdet ovat hieman kohmeessa.

Vierasjoukkue Sabres on pelannut ailahtelevasti. Joukkue pystyy tiukan linjan puolustuspelaamiseen ja hyökkäyspäästä löytyy maalintekotaitoa Ryan O’Reillyn ja Jack Eichelin johdolla.

Uskomme kuitenkin kotijoukkue Starsin ykkösketjun ratkaisuvoimaan, sekä hyvään maalivahtityöskentelyyn. Näiden faktojen turvin pisteet tulevat jäämään Starsille.

Vancouver Canucks – Chicago Blackhawks

Valinta: Chicago Blackhawks 1.92 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Vancover Canucks kohtaa kotipelissään hallitsevan Stanley Cup -mestarin Chicago Blackhawksin.

Kotijoukkue rämpii tällä hetkellä neljän ottelun tappioputkessa, eikä alkukausi muutenkaan ole sujunut odotetulla tavalla.

Vastaan asettuva Blackhawks on pelannut vieraissa vaihtelevasti. Joukkueen työmoraali on kuitenkin ollut hyvällä tasolla läpi kauden vierastappioista huolimatta, joten sen iskukyky kyllä riittää Canucksin kaatamiseen.

Patrick Kane ja Artemi Panarin ovat työskennelleet hyvin yhteen ja molemmat ovat nakutelleet mukavat tehot alkukauden aikana. Kane 13+18 ja Panarin 7+14.

Uskomme Blackhawksin paremmuuteen ja lyömme joukkueen lapulle pienen varmistuksen kautta.

Näitä maalintekijöitä kannattaa myös kokeilla:

Vancouver Canucks – Chicago Blackhawks

Patrick Kane 2.10 (tekee ainakin yhden maalin)

Dallas Stars – Buffalo Sabres

Tyler Seguin 2.50 (tekee ainakin yhden maalin)

Pittsburgh Penguins – San Jose Sharks

Sidney Crosby 3.25 (tekee ainakin yhden maalin)

Aiheeseen liittyvät uutiset