KHL-vihjeet 24.12: KHL:ää pelataan myös jouluna!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

Meillä täällä Suomessa on joulu, mutta Venäjällä pelataan silti KHL:ää, joten kiitos siitä idän suuntaan. Jouluaattoon on osunut sopivasti kahden jättiläisen kohtaaminen kun Pietarin SKA matkustaa Magnitogorskiin Metallurgin vieraaksi. Huippuottelun lisäksi KHL-vihjeistä löytyy kolme muutakin ottelua.

Jugra Hanti-Mansijsk – HK Vitjaz

Valinta: Jugra Hanti-Mansijsk (2,40)

Jugran menestyminen KHL:ssä lepää pitkälti joukkueen kotiotteluiden varassa, sillä vieraskentillä Jugra on sarjan toiseksi huonoin. Jugra on voittanut tällä kaudella 21 pelaamastaan kotiottelusta 15, joista peräti 11 suoraan varsinaisella peliajalla. Isännät pelasivat tiistaina pitkästä aikaa kotihallissaan vieraskiertueensa jälkeen ja tuloksena kotivoitto Avtomobilistista lukemin 3-2.

HK Vitjaz on KHL:n huonoin vierasjoukkue, kun podolskilaiset ovat onnistuneet keräämään 19 vierasottelussa vain 14 pistettä. Vieraspeleistään Vitjaz on hävinnyt 14 ja kaikki tappiot ovat tulleet jo varsinaisella peliajalla. Tiistaina joukkue sinnitteli kaksi erää Magnitogorskin mukana kunnes kolmannessa erässä vierailijoiden selkäranka katkesi ja tukkaan tuli vieraissa totuttuun tapaan.

Metallurg Magnitogorsk – SKA Pietari

Valinta: Vierasjoukkueen maalit varsinaisella peliajalla yli 2,5 (2,10)

Ailahteleva kestomenestyjä Magnitogorsk ottaa tänään yhteen pelinsä löytäneen SKA:n kanssa. Viimeisten kotiotteluiden tilastot näyttävät Magnitogorskin kannalta hyviltä, mutta jos rehellisiä ollaan joukkueen vieraana Metallurg Arenalla on käynyt vain heikkoja tai keskinkertaisia joukkueita. Viimeiset kotiottelut kaunistelevatkin Metallurgin kotona päästettyjen maalien keskiarvoa, joka on enää 2,15.

Vierasjoukkue SKA on KHL:n toiseksi paras vierasjoukkue ja vaikka joukkueen otteet muuten ovat olleet tällä kaudella odotettua heikompia on joukkueen peli kulkenut vieraskentillä. SKA pöllytti kotonaan Magnitogorskia lukemin 5-3 ja edellisen kerran SKA on jäänyt alle kolmeen maaliin Magnitogorskissa vuonna 2010. Luotetaan siihen että SKA:n maaliputki Magnitogorskissa jatkuu myös tänään ja kettujen maaliverkko heiluu ainakin kolmesti.

Muut:

Traktor Tsheljabinsk – Dynamo Moskova yli 4,5 (1,95)

Salavat Ufa yli 3,5 (2,20)

Aiheeseen liittyvät uutiset