NHL 28.12: Wild vs. Red Wings

Ensi yön kierroksella katseemme suuntautuu Minnesotaan, jossa Wild kohtaa Detroit Red Wingsin.

Minnesota Wild – Detroit Red Wings

Valinta: Wild yli 2,5 maalia 1.70

Valinta: Mikko Koivu 1.72 (tekee ainakin yhden pisteen)

Minnesota Wild saa vieraita Xcel Energy Centerille, kun Detroit Red Wings saapuu haastamaan suomalaisia kuhisevan kotijoukkueen.

Vierasjoukkue Red Wings aloitti pelit joulutauon jälkeen vahvasti ja voitti Nashville Predatorsin lukemin 3-2, kun Wild puolestaan hävisi Pittsburgh Penguinsille kotipelissään lukemin 1-3.

Wild lähtee hakemaan nälkäisenä pisteitä kotiyleisön edessä toistamiseen, kun peli Penguinsia vastaan ei tuottanut toivottua tulosta. Joukkueen kapteeni Mikko Koivu on löytänyt tällä kaudella pistevireen päälle ja on tehnyt kauden mittaan tehot 8 + 21, joten on hyvin todennäköistä, että Koivu taituroi ensi yönä vähintään sen yhden pisteen.

Wildin ja Red Wingsin ottelut ovat olleet vähämaalisia kamppailuja. Viidestä aikaisemmasta kohtaamisesta ovat kaikki päättyneet alle kuuden maaliin tulokseen. Red Wingsillä on myös todella kova maalivahti kaksikko, kun Jimmy Howard ja Petr Mrazek ovat jakaneet vastuuta tasaisesti tolppien välissä.

On myös hyvä ottaa huomioon Wildin tehtyjen maalien keskiarvo etenkin kotiotteluissa. Joukkueelle maistuu kotona energinen kiekko, jossa maaleja tulee välillä liukuhihnatahdilla.

Tästä syystä Wildin yli 2,5 maalin ottelu mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu on hyvä kohde lapulle.

 

Muut valinnat:

Nashville Predators – New York Rangers

Valinta: Ylivoimamaaleja yli 1,5 (2.10)

San Jose Sharks – Colorado Avalanche

Joonas Donskoi 4.50 (tekee ainakin yhden maalin)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset