Liiga: SaiPa jatkaa hurjaa menoaan!

Vuosi on taittunut ja Liiga jatkuu neljän ottelun voimin. SaiPan joulukuu osui nappiin kun taas Ilves väsähti pakkasten tullessa. Jatkuuko Saipan hurja meno alku vuodesta, entä miten Pelicans pärjää pelikieltojensa kanssa?

Pelicans – KalPa

HUOM! Alkaa jo KLO 15:00

Valinta: KalPa ML kerroin 1,94

Pelicansin vuosi päättyi neljään peräkkäiseen tappioon. Pelicansin pelaamisesta puuttui äijämäisyys ja varsinkin vuoden loppua lähestyessä ajatus karkasi pelistä. Andrei Hakulinen vaihtoi KooKoohon ajauduttuaan erimielisyyksiin valmennuksen kanssa ja niin Dane Byers, kuin Ben Blood puuttuvat KalPa- ottelusta pelikiellon vuoksi.

KalPa on ollut yksi sarjan tämän kauden tasaisimmista suorittajista. Kuopiolaiset roikkuvat sarjassa ylemmässä keskikastissa eikä ole syytä olettaa, että sijoitus muuttuisi radikaalisti kauden toisella puolikkaalla.

KalPa on hienoinen suosikki otteluun lähdettäessä. Tasaisempi suorittaminen puoltaa vierasvoittoa ja kun KalPa on vienyt edelliset kohtaamiset nimiinsä, on helppo hypätä vieraiden kelkkaan.

Ilves – SaiPa

Alkaa KLO 17:00

Valinta: Yli 4,5 maalia kerroin 1,95

SaiPan peli kulki loistavasti joulukuun ajan. Vain kaksi tappiota joulukuussa ja tasaiset esitykset niin koti-kuin vieraskaukalossa ovat nostaneet SaiPan jo sarjassa tasapisteisiin kolmantena olevan JYPin kanssa.

Samaa ei voi sanoa kotijoukkue Ilveksestä jonka peli on sakannut pahemman kerran. Vieraskentiltä Ilves on raapinut yhden vaivaisen voiton ja vaikka kotona peli on kulkenut huomattavasti paremmin, ei tupsukorville voi SaiPaa vastaan paljon luvata.

SaiPa on maalannut peräti kolmetoista kertaa kolmessa edellisessä ottelussa. Maalinteko onnistuu niin kotona kuin vieraissa, joten verkot heilunevat myös Ilvestä vastaan.

Maalintekijät

Juha-Pekka Haataja kerroin 4,50

Patrick Davis kerroin 4,90

Aaron Gagnon kerroin 3,35

Ville Koho kerroin 5,30

Iske kohteet tästä!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset