Liiga: KooKoo hakee voittoputkelle jatkoa

Illan viiden ottelun kierrokselle löytyy mukavasti pelattavaa. Katseet kääntyvät sekä Turkuun että Jyväskylään, sillä vierasjoukkueet yrittävät jatkaa voittoputkiaan kyseisillä paikkakunnilla. 

TPS – KalPa

KalPa ML kerroin 2,15

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran tämän viikon tiistaina, jolloin KalPa oli kotikaukalossaan vahvempi lukemin 3-1. TPS sortui jäähyilemään KalPaa enemmän ja vaikka TPS pelasi hyvää alivoimaa, ei TPS kestä samanlaista jäähyilyä kotikaukalossaan.

KalPan vuosi on alkanut vakuuttavasti, sillä TPS ja Pelicans kaatuivat hyvällä 60-minuutin pelillä. Varsinkin Jonne Tammela oli varsin oivalla pelipäällä TPS-ottelussa ja sama meno jatkunee myös vieraskaukalossa.

Kertoimien valossa TPS on hienoinen suosikki otteluun lähdettäessä, mutta KalPan vahva suorittaminen ottelusta toiseen kallistaa betsaajan vierasjoukkueen kyytiin. Vierasjoukkue lopullisena voittajana on vaikea sivutettava kupongilta.

JYP – KooKoo

Valinta: KooKoo +1 kerroin 1,96

JYP kärsi tiistaina hieman yllättäen vierastappion HPK:lle. JYP löi jatkuvasti lukuisia tilanteita HPK:n Dominik Hrachovinan vartioimalle maalille, mutta viimeistely vieraskaukalossa oli heikkoa. KooKoota vastaan paikkoja aukeaa varmasti samoilta paikoilta, mutta viimeistelyn on parannuttava reilusti, mikäli JYP haluaa palata voittojen tielle.

KooKoo ei tänä vuonna ole tappioita kärsinyt, ja on peräti kolmen ottelun voittoputkessa. Kouvolalaiset keikkuvat sarjataulukossa viimeisellä play-off paikalla ja vaikka paikka kevään ratkaisupeleihin on kaikkea muuta kuin varma, voi KooKoo nappisuorituksella yltää viimeiseen play-off paikkaan.

JYPin maalilla aloittaa varsin ailahtelevan nuorten turnauksen pelannut Veini Vehviläinen. KooKoo pelaa varmasti ennakkoluulottomasti ja verkko heiluu myös vieraspäädyssä. Maalin vierastasoitusta on vaikea vastustaa ottaen huomioon kotijoukkueen aloittava maalivahti sekä heikohko viimeistely.

Pelikohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset