Toni Söderholm vie joukkueensa DEL-finaaleihin!

Saksan jääkiekon pääsarjassa DEL:ssä on edetty välieriin, jotka alkavat tänään. Toni Söderholm ja hänen joukkueensa EHC Munchen kohtaavat Kölner Haien, joka onnistui pudottamaan puolivälierissä Berliinin jääkarhut. Runkosarjan voittanut EHC Munchen lähtee otteluun suosikkina. 

EHC Munchen – Kölner Haie

Valinta: EHC Munchen -1,5 (2.23)

Toni Söderholmin EHC Munchen voitti runkosarjan ja joukkue lähtee suosikkina tähän ottelupariin. Munchen raivasi tiensä välieriin otteluvoitoin 4-1 ja joukkue oli selkeästi haastajaa, Straubing Tigersia, parempi. Kaksi kotipeliään puolivälierissä Munchen vei näytöstyyliin lukemin 4-0 ja 5-0.

Köln sijoittui runkosarjassa seitsemänneksi ja tiputti puolivälierissä yllättäen Berliinin otteluvoitoin 4-3. Kölnin vaarallisin ase on ykkösketjun kaksikko Gogulla-Hager, joka Munchenin tulee pysäyttää.

Munchen teki runkosarjassa keskimäärin yli kolme maalia kotona ja pudotuspeleissä keskiarvo on ollut jopa parempi. Kölnin päästettyjen maalien keskiarvo pudotuspeleissä on vähän yli kolme, joten haiden reppu tulee illalla heilumaan. Raudanluja puolustaja Toni Söderholm yhdistettynä näihin tilastoihin takaa myös sen, ettei Köln onnistu tänään maalinteossa useasti jos lainkaan.

Muita vihjeitä täältä!

Aiheeseen liittyvät uutiset