Sportin kausi katkolla Jyväskylässä!

Liigssa pelataan tänään täysi seitsemän ottelun kierros. Kausi alkaa runkosarjan osalta taittumaan loppusuoralle ja peleissä panokset vain kasvavat. Panoksia peleissä riittää molempien pudotuspeliviivojen tuntumassa sekä taistelussa kotietuun oikeuttavista sijoituksista.

JYP – Sport

Valinta: JYP -1,5 (1,93)

Sport matkaa tänään Jyväskylään viikon toiseen vierasotteluunsa, jossa se kohtaa huimassa vireessä olevan kotijoukkue JYPin. Sport menetti käytännössä mahdollisuutensa pudotuspelipaikkaan viime kierroksella sen hävittyä HPK:lle. Mahdollisuudet ovat enää teoreettiset ja tämän kierroksen jälkeen tuskin enää sitäkään.

JYP jatkaa edelleen kovassa kunnossa. Tiistaina se menetti Oulussa voiton viimeisten minuuttien sekoilullaan, mutta torstaina palattiin taas normaaliin päiväjärjestykseen, kun KalPa sai kyytiä Synergia-areenalla. TPS:n ja KalPan heikon vireen johdosta JYP on hivuttautunut taistelemaan jo runkosarjan toisesta sijasta. Matkaa kakkospaikkaan ja Turun Palloseuraan on ainoastaan kolme pistettä.

Sport puolestaan on onnistunut viime viikkoina sössimään jo miltei varmalta näyttäneen pudotuspelipaikkansa. Viime otteluissa sen esitykset ovat olleet todella aneemisia ja onkin vaikeaa kuvitella, mistä Sport saisi motivaatiota tämän illan peliin. Sport on hävinnyt jo seitsemän peliä putkeen, eikä ole edellisessä kolmessa pelaamassaan ottelussa ole onnistunut maalinteossa kertaakaan. Kaikkiaan Sport on jäänyt maaleitta peräti viisi kertaa kuudessa edellisessä ottelussaan.

JYP sai viime otteluun takaisin kaipaamansa sniperin, kun Michel Miklik teki paluun kokoonpanoon. Ja kuinkas muutenkaan, Miklik onnistui heti ensimmäisessä ottelussaan paluun jälkeen maalinteossa. JYPin maalilla aloittaa tänään Markus Ruusu, Sportin aloittavana maalivahtina on tänään puolestaan toinen JYP-kasvatti Veini Vehviläinen.

Mikäli JYP ei lähde otteluun täysin takki auki, on todella vaikeaa kuvitella Sportin pysyvän sen mukana. JYPillä pitäisi kuitenkin riittää motivaatiota taistelussa runkosarjan kakkostilasta, joten en usko, että heikkokuntoinen Sport pystyisi sitä tänään haastamaan.

Tästä Liiga-kohteisiin

Coolbetin pelitili auki tästä

Aiheeseen liittyvät uutiset