Coolpickz -kierroksella kunnon annos Valioliigaa!

Coolpickz -kierrokselle on saatu vielä mukavasti pelejä Valioliigasta, sillä kymmenestä kohteesta puolet ovat Valioliigaa. Me poimimme tarkasteluun ottelut Leicester – Watford ja Liverpool – Southampton. Sunnuntain puolella luvassa myös loistavia kohteita kun Arsenal isännöi ManUa ja AC Milan kohtaa AS Roman!

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Leicester – Watford

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Leicester o1,5 1,66)

Niin Leicester kuin Watfordkin joukkueet taistelevat periaatteessa enää kunniasta, sillä kumpikin joukkue tullee säilyttämään sarjapaikkansa ja ylös ei enää kivuta. Molemmat joukkueet tarvitsevat neljästä viimeisestä ottelustaan yhden pisteen, jotta sarjapaikka on täysin varma.

Leicester on ollut helmikuisen ManU tappionsa jälkeen suorastaan loistava kotijoukkue. Helmikuun alun jälkeen Ketut ovat voittaneet kaikki neljä kotiotteluaan Valioliigassa ja maalinteossa joukkue on onnistunut vähintään kahdesti jokaisessa neljässä ottelussa.

Watford on hävinnyt neljä edellistä vierasotteluaan eikä keltapaidat ole onnistuneet noissa otteluissa kertaakaan maalinteossa. Watford on päästänyt pelaamissaan 16 vierasottelussa keskimäärin 1,9 maalia ottelua kohden, joten pelataan kotijoukkueelle o1,5 maalia Coolbetilla.

Liverpool – Southampton

Valinta: X ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,71)

Tämä ottelu on sarjassamme: ”Mitä vain voi tapahtua!”, eikä vähiten siksi että kyseessä on Liverpool. Pool on kiinni paikassa Mestarien liigaan, mutta viimeisissä peleissä ei voi tulla käsittämättömiä aallonpohjia kuten Crystal Palacea vastaan muutama viikko sitten.

So’ton haluaa varmasti tehdä kiusaa Poolille ja me lähdemme hakemaan tarkkaa veikkausta tähän otteluun. Odotetaan tasuria, jossa molemmat joukkueet iskevät maalin mutta koko ottelussa nähtäisiin vain kaksi maalia. 1-1 tulos olisi siis hakusessa. Joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta So’ton on voittanut kolme ja kerran pisteet on tasattu, joten helpolla Pool ei tule pääsemään.

 

Ilmainen rivi sisään tästä!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset