AC Oulu ja Klubi 04 iskevät yhteen Raatin Stadionilla!

Julkaissut:
Päivitetty: elokuu 8, 2018
VPS - MIFK

Ykkösessä pelataan tänään yksi ottelu, kun AC Oulu kohtaa kotikentällään Klubi 04:n. Ottelu potkaistaan käyntiin Raatin Stadionilla klo 18:30.

AC Oulu – Klubi 04

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (1,88) @Coolbet

AC Oulu on ollut viime aikoina hyvässä iskussa sillä joukkue on napannut kahdesta edellisestä ottelustaan täydet kuusi pistettä. Ensin joukkue kaatoi KPV:n vieraskentällä ja heti perään oululaiset kaatoivat edellisellä kierroksella Jaron peräti 4-1.

Vierasjoukkue Klubi 04 taistelee tiukasti sarjapaikastaan. Klubi on sarjassa tällä hetkellä viimeisenä, mutta eroa viimeiselle säilyjän paikalle on vain viisi pistettä. On myös huomioitava, että Klubi on pelannut vasta 14 ottelua.

Klubi on pelannut kaikissa neljässä edellisessä ottelussaan tasapelin. On myös syytä huomioida, että Klubi ei ole jäänyt kertaakaan ilman maalia tämän hurjan tasapeliputken aikana.

Molemmat joukkueet saavat tänään varsin kilpailukykyiset rosterit jalkeille, joten uskomme että tulemme näkemään vauhdikkaan ja maalirikkaan ottelun. Yli 2,5 maalin kerroin on vedetty niin alas ettei sitä kannata pelata, mutta Klubin maalia on sen sijaan hieman aliarvoitu.

Molemmat joukkueet tekevät maalin -vedolle tarjottu 1,88 kerroin kelpaa mainiosti mukaan keskiviikon peleihin!

BTTS-veto talteen tästä!

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide