UEL-finaali: Ajax vastaan United

Eurooppa-liiga |Vvihjeet.com

Ajax ja United​ kohtaavat tänään UEL-finaalissa. Ottelussa on tottakai ihan järjetön panos ja tarjolla on myös Coolbetin 100% palautuksen kertoimet. Hollantilaiset lähtevät tottakai pelaamaan täysillä voitosta, mutta ManUlla se vasta kova paikka onkin: Panoksena on paikka ensi kauden Mestarien Liigassa!

Ajax – Manchester United

Valinta: Ajax +1 (1.88)

Ajax ja United ovat siis selvittäneet tiensä Eurooppa-liigan finaaliin, joka pelataan tänään Tukholman Friends Arenalla. Unitedin koko kausi voi pelastua tämän ottelun klaaraamisella, kun taas hollantilaisseura on jo setvinyt tiensä UCL:n karsintoihin. Finaali on kuitenkin aina finaali ja vaikka ManUn chämppäri mahdollisuudet ovat tapetilla, tulevat Ajaxilaiset pistämään todella kovaa hanttiin Tukholman illassa.

Otteluun onkin tarjolla erinomaisia kertoimia ja rohkeimmat lähtevät hakemaan suoria voittoja tai tasuria. Meidän usko on kuitenkin Ajaxin puolella, mutta ei riittävän kovasti, joten +1 varmistuksella otetaan Ajaxia tähän matsiin. Unitedilla on myös loukkaantumisten osalta vajetta kokoonpanossa, joten niin sanottua kotijoukkuetta on ihan perusteltua pelata. Ajaxille saa +1 tasoituksella kelpo kertoimen 1.88, joten otetaan siitä sivallus tähän finaaliin!

Tästä 100% palautuksella UEL-betsit sisään!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset