Allsvenskan: Kotijoukkueet vahvoilla tänään!

Allsvenskan | Vvihjeet.com

Allsvenskanissa pelataan tänään kaksi ottelua. Tukholman paikallispelissä AIK saa vieraakseen Djurgårdenin ja illan toisessa ottelussa Kalmar isännöi Sundsvallia. Pelivihjeet ovat valmiina, joten eiköhän isketä kiinni!

AIK Tukholma – Djurgården

Valinta:  Yli 2,5 maalia (1,75)

Ehdoton kierroksen helmi on kyllä tämä paikalliskamppailu josta on odotettavissa tiukkaa ja tulista vääntöä. AIK on sarjan paras kotijoukkue tällä kaudella eikä ole hävinnyt vielä kertaakaan kotikentällä kauden aikana. Helppoa ei kuitenkaan illan kamppailusta ole tulossa isännille.

Djurgården löytyy sarjataulukosta sijalta kolme ja on pelannut kauden aikana pirteästi myös vieraskentillä. Viihdettä on kuitenkin lupa odottaa iltaan, kun AIK:n kotipeleissä on tehty keskiarvolla 4,2 maalia ottelua kohden tällä kaudella. Yli 2,5 maalia lieneekin siksi paras valinta tähän kamppailuun.

Mikäli rohkeutta löytyy voi lähteä hakemaan isoa kerrointa vierailijoiden kautta. Tasaväkisessä kamppailussa, jossa Djurgården on varustettu hieman paremmalla materiaalilla voi odottaa mitä vain. Me mennään kuitenkin helpon kautta.

Kalmar – Sundsvall

Valinta: Kalmar -0,5 (1,77)

Lähes peräkkäin sarjataulukossa olevat Kalmar ja Sundsvall iskevät yhteen kahdeksalta alkavassa kamppailussa. Tilastoja katsellessa voisi odottaa tasaista kamppailua, mutta Sundsvallin otteet vieraskentällä ovat olleet aivan hirveitä viime aikoina.

Isäntien peli on alkanut kuitenkin näyttämään kokoajan paremmalta, kun kausi on vanhentunut. Tänään isketäänkin ihan kelpo kotikertoimeen kiinni. Nämä kaksi kohdetta muodostavat mukavan tuplan 3,10 kertoimella johon kannattaa tarttua.

Aiheeseen liittyvät uutiset