Allsvenskan tarjoaa yhden pelikohteen perjantaina!

Allsvenskan | Vvihjeet.com

Viimeksi napattiin aikas mukavat osumat Allsvenskan-kierrokselta, kun Norrköpingin ja Djurgårdenin voitot napsahti kotiin melkein kolmosen kertoimilla. Tänään jatketaan osumien tiellä, kun Helsingborg isännöi Kalmaria päivän ainoassa ottelussa.

Vastakkain ovat tänään kaksi sarjataulukossa hyvin lähellä toisiaan olevaa joukkuetta. Isännät löytyvät nimittäin sarjataulukon sijalta 7 ja vierailija Kalmar puolestaan sijalta 10. Molempien joukkueiden pelaaminen kotona on ollut kohtalaisen hyvää, mutta ikävä tosiasia on se, että aina toisen pitää pelata vieraissa.

Kalmarin vieras-saldo on aika kauheaa katsottavaa, sillä joukkue on kauden aikana saalistanut vain yhden voiton vieraskentällä ja sekin sarjan hännillä majailevasta Falkenbergsistä.

Kalmarille suurimpia vaikeuksia vieraissa on aiheuttanut maalinteko, vaikkakin Halmstadista Kalmariin siirtynyt Marcus Antonsson on ollut suhteellisen vaarallinen koko kauden. Illan ottelusta on lupa odottaa kovin vähämaalista, ja uskomme vaakakupin kallistuvan lopulta isäntien puolelle. Betsit isketään tiskiin samalla perjaatteella.

Helsingborg -0,5 (2,20)

Alle 2,5 maalia (2,01)

Molemmat joukkueet eivät tee maalia (2,07)

Aiheeseen liittyvät uutiset