Allsvenskanin ainoassa ottelussa huippukerroin!

Allsvenskan | Vvihjeet.com

Tänään pelataan yksi kamppailu länsinaapurin jalkapallosarjassa, kun Gefle saa Fc Lahden Eurooppa-liigasta pudottaneen Elfsborgin vieraakseen. Ottelusta on meidän kirjoissa odotettavissa hyvin tasaista vääntöä, mutta kertoimia katsoessa bookkerit ovat ainakin täysin erimieltä.

Kertoimet todellakin puhuttavat jälleen tässä Allsvenskanin kamppailussa, sillä kotijoukkue on rankattu todella selkeäksi haastajaksi. Gefle on pelannut kauden aikana kotikentällä kohtalaisesti saalistaen neljä voittoa ja kolme tasuria kauden kahdeksasta kotipelistä. Elfsborgin vieraspelaamisessakaan ei ole moittimista ja vieraat ovatkin kauden neljänneksi paras vierasjoukkue.

Jos isännille tarjottavaa kerrointa koittaa jollain selittää niin sitten kauden parhaan maalintekijän Johan Oremon loukkaantumisella. Mies on kuitenkin ollut poissa viimeisistäkin peleistä, joista Gefle on suoriutunut varsin mallikkaasti eikä ole hävinnyt kertaakaan Oremon loukkannuttua.

Tätä ei nyt vaan voi jättää pelaamatta, joten kotijoukkuetta painetaan lapulle aivan käsittämättömällä kertoimella. Paidan itse vielä aika tuhdisti, joten olisikohan tämä se kuuluisa tilipäivä?

Valinta: Gefle -0,5 (4,50)

Aiheeseen liittyvät uutiset