Allsvenskanin pelivihjeet 27.7 – Osutaanhan me taas?

Allsvenskan | Vvihjeet.com

Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla Allsvenskanissa pelataan tänään kolmen ottelun kierros. Pelivihjeet kello 20:00 alkaviin otteluihin on nyt käyty läpi ja valmiina kaikkien teidän luettaviksi! Futisvihjeet ovat osuneet sen verran hyvin viime aikoina, että eiköhän jatketa siitä mihin viimeksi jäätiin!

Mielenkiintoinen kamppailu käydään Örebrossa, kun Behrn Arenalle saapuu vieraaksi sarjataulukon neljännellä sijalle majaileva Djurgården. Joukkueet kohtasivat vajaa kuukausi sitten Djurgårdenin kotona, jolloin isännät olivat parempia 2-0. Kuntopuntari näyttää joukkueiden osalta myös hyvin erilaiselta, kun viimeiset viisi ottelua ei ole tuonut yhtään voittoa Örebrolle. Sarjataulukossa Örebro majailee toiseksi viimeisenä.

Illan ottelu ei tule isännille todellakaan olemaan helppo ja Djurgårdenin kerroin tuntuu vaan niin loistavalta, että sitä ei voi ohittaa. Heikosti puolustavalle Örebrolle on luvassa vaikeuksia mikäli mielivät pitää kovassa vireessä olevan Nyasha Mushekwin kurissa. Seuraavilla betsivalinnoilla suunnataan iltaan!

Djurgården -0,5 (2,33)

Vierasjoukkueen maalimäärä yli 1,5 (2,20)

Parhaita kohteita on ehdottomasti ensimmäisen ottelun kaltaiset pelit, missä selkeästi parempi joukkue pelaa vieraissa. Toinen tämän kaltainen peli löytyi Hammarbyn ja Norrköpingin välisestä ottelusta. Norrköping löytyy sarjataulukosta sijalta kaksi ja on kiinni kärkipaikassa mikäli ottelusta tulee illalla voitto, kun taas isännät ovat vasta sijalla 11.

Tämän vuoksi en pysty syrjäyttämään kerrointa, jossa vieraat ovat selkeäitä altavastaajia. Varmistelijoille myös X2 vaihtoehto on hyvä, mutta ehkä kertoimeltaan aivan liian pieni meidän mieleen. Yhdellä kohteella mennään, mutta nyt on pojat kerroin kohdillaan!

Norrköping -0,5 (2,75)

Aiheeseen liittyvät uutiset