Allsvenskanin sunnuntain pelivihjeet!

Allsvenskan | Vvihjeet.com

Ruotsin Allsvenskanissa pelataan tänään kolme ottelua ja Veikkausvihjeiden tipsimestarit ovat silmä kovana jälleen kaivaneet parhaat vetovalinnat teille rakkaille lukijoille. 

Elfsborg – Halmstad:

Valinta: Alle 2,5 maalia (2,24) / Elfsborg -1,5 (1,90)

Hyvällä saldolla kotikentällään operoiva Elfsborg ei ole hävinnyt ainuttakaan ottelua kotona kuluvan kauden aikana. Halmstad ei taas ole voittanut vielä kertaakaan ottelua vieraissa tämän kauden aikana tuloksena kuitenkin viisi tasuria. Tänään Elfsborg rokkaa maalinteko vaikeuksissa kylpevän Halmstadin nurin ja pisteet jäävät kotijoukkueelle. Normaali voitto ei anna oikein kerrointa, mutta uskotaan tasoituksella hoituvan.

Koska uskon, että Halmstad ei onnistu painamaan maaliakaan isäntien verkkoon, on myös alle 2,5 maalia loistava pelivalinta tähän otteluun.

Göteborg – Örebro

Valinta: Alle 2,5 maalia (2,16) / Molemmat joukkueet eivät tee maalia (1,85)

Tässä ottelussa on vastakkain sarjan toisella, sekä toiseksi viimeisellä sijalla majailevat joukkueet. Isännät lähtevätkin tästä syystä selkeänä ennakkosuosikkina kamppailuun eikä syyttä. Göteborgin verkkoon on kauden aikana pelatuissa kotipeleissä tehty vain kolme maalia. Vastustaja Örebro on osunut vieraissa taas vastaavasti vain viisi kerttaa maalipuiden väliin.

Vähämaalista kamppailua on siis lupa odottaa ja tämän vuoksi painetaankin kyseiset valinnat kamppailuihin.

Pelionnea toivottaen, Veikkausvihjeet-tiimi.

Aiheeseen liittyvät uutiset