Olympialaiset: Andrejczyk vahvoilla keihäsfinaalissa

Naisten keihäsfinaali käydään torstain ja perjantain välisenä yönä. Coolbet tarjoaa H2h-kohdetta puolalaisen Andrejczykin ja valko-venäläisen Khaladovichin välille, joka on mahdoton ohitettavaksi.

Keihäänheitto naiset
H2H Maria Andrejczyk (POL) – Tatsiana Khaladovich (BLR)

Valinta: Maria Andrejczyk kerroin 2,25 Coolbet

Naisten keihäänheiton finaali heitetään kolmen aikaan yöllä Suomen aikaan. Karsinnan perusteella kisasta on tulossa huipputasokas, sillä peräti kahdeksan heittäjää ylitti 63 metriä. Suurimmasta yllätyksestä karsinnassa vastasi Puolan Maria Andrejczyk heittämällä peräti 67,11 metriä pitkän kiskaisun.

Coolbetin kohteessa vastakkain ovat siis karsinnan yllättäjä ja tämän vuoden EM-voittaja valko-venäjän Tatsiana Khaladovich. Usein rutinoitunut kisakävijä ja arvokisavoittaja olisi parempi vaihtoehto, mutta tässä tapauksessa on ehdottomasti hypättävä viisi vuotta nuoremman Andrejczykin kelkkaan.

Maria Andrejczykin karsinnan heitto ei jättänyt mitään arvailun varaan. Kaksikymmentävuotias puolalainen satsasi selvästi karsinnassa ensimmäiseen heittoon kaiken ja pääsee heittämään varsin paineettomasti myös finaalissa. Khaladovich on kovan luokan heittäjä ja esimerkiksi sarja Amsterdamin EM-kisoissa oli todella vahva. Kuitenkin Olympialaisten keihäsfinaali ja sen luomat paineet voivat olla kovemmat Khaladovichille kuin nuoremmalle Andrejczykille.

PELAA COOLBETILLE JA VOITA 2 HENGEN MATKA MATKA RIOON!

Aiheeseen liittyvät uutiset