Kertoimiin Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Mr Green Limited on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
Bonus

100% 100€ ASTI

Paras ominaisuus

Mr Green tarjoaa taattua laatua

Yhteenveto
  • Turvallinen ja luotettava: Kattava pelivalikoima
  • Hyvä ensitalletusbonus: Upeita kampanjoita

Mr Green – loistava bonus, kampanjat sekä tuote

Mr Green

Mr Green on yksi vedonlyöntialan jättiläisistä, sillä yhtiöltä löytyy vankkaa kokemusta siitä, miten luodaan asiakkaille ensiluokkainen tuote.

Mr Green on kerännyt lähes vuosittain erilaisia palkintoja tuotteestaan, joten se kertonee kaiken siitä, miten kovasta sivustosta on kyse. Pelisivusto kuuluu samaan konserniin arvostetun William Hillin kanssa. Briteissä äärettömän suositun William Hillin perustaminen ajoittuu vuoteen 1934, joten juurikaan parempaa kokemusta et pelialalta tule löytämään.

Mr Green bonus vedonlyöntiin

Mr Greenillä uudet asiakkaat voivat lunastaa aina jopa 100 euron ilmaisvedon. Homma toimii niin, että teet vähintään 10 euron talletuksen. Tämän jälkeen lyöt talletuksesi arvosta betsejä sisään vähintään 1.50 kertoimella. Kun olet tämän suorittanut, niin sinulle lisätään talletuksesi arvoinen ilmaisveto. Tämän suuruus riippuu siis täysin ensimmäisestä talletuksestasi. Suurimmillaan ilmaisvedon saa 100 euroon asti.

Kertoimet ja kohteet

Mr Greenin kohdevalikoima on markkinoiden kärkeä ja myös kertoimet ovat jatkuvasti kilpailukykyisiä. Mikä kuitenkin parasta, niin alusta on erittäin toimiva, joten kohteiden löytäminen on vaivatonta eikä itse lapun laittaminen kiristä hermoja.

Myös sivuston tarjoamat kampanjat on loistavia, sillä vanhoja asiakkaita hemmotellaan tasaisin väliajoin erilaisilla vedonlyöntiin liittyvillä tarjouksilla.

Uusia asiakkaita houkutellaan puolestaan erilaisilla boosted odds -kampanjoilla, joten mikäli sinulla ei ole vielä tiliä, niin kannattaa olla hereillä. Välillä tarjolla on sellaisia superkertoimia, että kyseessä on käytännössä ilmaista rahaa.

Pelaa ilman rekisteröitymistä

Mr Greenillä on mahdollisuus pelata ilman rekisteröitymistä, joka tarkoittaa siis sitä, että voit unohtaa kaikki dokumenttien lähettelyt ja yhteystietojen täyttelyt. Kirjautuminen tapahtuu joka kerta pankkitunnusten avulla. Tämä on täysin luotettavaa ja turvallista. Sen tarkoituksena on helpottaa asiakkaiden toimintaa ja nopeuttaa rahansiirtoja, sillä kun kirjaudut pankkitunnuksillasi, niin tallettaminen ja kotiuttaminen käy käden käänteessä.

Asiakaspalvelu ja rahansiirto

Mr Greenillä halutaan palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin. Tästä johtuen sivustolla on tarjolla livechat jokaisena päivänä klo 08:00 – 02:00. Tämän kautta onkin mahdollisuus saada nopeasti yhteys ongelmatilanteissa. Kannattaa kuitenkin aina ensimmäiseksi tutkailla Help Center, jossa on vastaukset kaikkiin yleisimpiin ongelmiin.

Kaikilla Maltan lisensseillä toimivilla kasinoilla on verovapaat voitot, joten sama pätee myös Mr Greeniin. Myös talletukset ja kotiutukset sujuvat ilman mitään ylimääräisiä kuluja. Tarjolla on myös kaikki yleisimmät talletusmenetelmät.

100% 100€ ASTI

Kertoimiin Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Mr Green Limited on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006