Kertoimiin Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Bonus

HURJAT KERTOIMET!

Paras ominaisuus

Kertoimet aina markkinoiden kärkitasoa

Yhteenveto
  • Korkeita kertoimia: Ei henkilökohtaisia panosrajoja!
  • Legendaarinen yhtiö: Lähes 20 vuotta alalla

Pinnacle – Kertoimet markkinoiden kärkeä

 

pinnacle kertoimet arvostelu esittely pinny

Lähes 20-vuotias Pinnacle on monelle vedonlyöjälle varmasti tuttu paikka, sillä tarjoaahan se Coolbetin ohella aivan markkinoiden korkeimpia kertoimia juuri niihin lajeihin ja sarjoihin, jotka keräävät eniten pelivaihtoa – eli toisin sanoen niihin, mitkä kiinnostavat ihmisiä eniten.

Puhutaan sitten Englannin Valioliigasta, koripallon NBA:sta, jääkiekon NHL:stä, ATP-tenniksestä, tai esportsista, Pinnaclen kertoimet kestävät kyllä vertailun.

Pinnacle erottuu kilpailijoistaan selvästi myös sillä, että se on pyrkinyt profiloitumaan siihen, ettei kenellekään asiakkaalle aseteta henkilökohtaisia panosrajoja. Useinhan voittavat vedonlyöjät saavat hyvin nopeastikin panosrajoitukset, joista varsinkin paatuneemmat betsarit kärsivät. Pinnacle lupaa, että se ei toimi näin vaan panosrajat ovat samat jokaiselle asiakkaalle. Yksittäisen kohteen panosrajankin saa jopa näkyviin, kun olet valinnut kohteen lapulle.

Pinnaclella on Maltan MGA-lisenssi, mikä yksinkertaisuudessaan tarkoittaa yhtä tärkeää asiaa: Verovapaita voittoja. Kyse on äärimmäisen luotettavasta pitkän linjan toimijasta, jolle voikin antaa melko varauksetta täyden suosituksen.

Pinnacle ensitalletusbonus

Pinnaclen ”ominaispiirre” on se, ettei se tarjoa uusille asiakkailleen minkäänlaisia bonuksia, tai jatkossa edes kampanjoita.

Siinä kohtaa, missä ”kampanjat” normaalisti muilla yhtiöillä ylävalikossa on, Pinnaclella lukee ”vedonlyöntiresurssit”. Tämä on kuitenkin ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka, sillä löydät sieltä ohjeita ja strategioita vedonlyöntiin, ja myös paljon muita mielenkiintoisia kirjoituksia betsaamiseen liittyen.

Kampanjanjanoisia ei ole täysin unohdettu, sillä kasinon puoli tarjoaa kyllä erilaisia ilmaiskierroksia ja muuta extraa peleihin.

Esports-vedonlyönti Pinnaclella

Pinnacle on päättänyt omistaa kokonaisen osion jatkuvasti suosiotaan kasvattavalle esports-vedonlyönnille. Kun yläpalkista löytyvän valikon klikkaa auki, eteen aukeaa näkymä, jossa esimerkiksi CS:GO-kohteet on nostettu joukkueiden logojen kera esille. Tämä ominaisuus on kuitenkin tehty lähinnä nätin ulkokuoren takia, sillä kertoimista klikatessa näkymäksi palutuu normaalit kertoimet.

Pinnaclen esports-kertoimet ovat kuitenkin sitä luokkaa, että betsien sisään laittaminen on kyllä järkevää. Ja löytyyhän esportsille omistetusta osiosta toki blogit, joita ilmestyy sivustolle säännöllisen epäsäännöllisesti. Vanhoja blogejakin lukemalla voi kuitenkin oppia yhtä ja toista, mikäli CS:n, League of Legendsin, DOTA:n ja muiden betsaaminen on vielä vierasta sinulle.

esports vedonlyönti csgo pinnacle

Pinnaclen panosrajat – ”Voittajat tervetuloa”

Kuten jo yllä mainittiin – ja mikä erityisen noston arvoinen asia on, kun puhutaan Pinnaclesta – on henkilökohtaisten panosrajojen puuttuminen. ”Voittajat tervetuloa” on sivustolla nähtävä slogan, millä tarkoitetaan sitä, että vaikka vetäisit huikean voittoputken, ei sinulle koskaan aseteta henkilökohtaista panosrajaa. Toki poikkeuksia aina on, ja näin saatetaan toimia varsinkin, mikäli havaitaan vilpillistä toimintaa.

”Moni vedonvälittäjä ottaa mielellään vastaan häviäviä vetojasi, mutta kun alat voittaa, he eivät enää anna sinun lyödä vetoa (tai hyvin pienillä panoksilla, jos antavat). Pinnacle on kuitenkin erilainen – vaikka voittaisit kuinka paljon, otamme aina vetosi vastaan.” Pinnaclen sivuilla luvataan.

HURJAT KERTOIMET!

Kertoimiin Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015