ATP : Indian Wellsissä karsitaan

Raonic-Shapovalov

Huomenna starttaa jälleen yksi suuri ATP .pääkiertueen kisa Yhdysvaltain Indian Welssissä, jossa mukana ovat toista kertaa tänä vuonna kaikki parhaat. Kaaviot on jo aseteltu, mutta viimeiset paikat on vielä täyttämättä. Tänään illalla ja ensi yönä pelataan toinen karsintakierros, jossa ratkotaan noiden paikkojen kohtalot. Me katsottiin karsintakierroksien otteluparit läpi ja haettiin sieltä pari kohdetta lapulle.

R. Bemelmans – T. Smyczek (Kello 21.00)

Valinta: 1 (2,20) @Unibet

Ensimmäisessä ottelussa tartutaan kiinni Unibetin tarjoamaan alkeään ylikertoimeen Belgian Ruben Bemelmansin voitosta. Belgi saa ottelussa vastaansa isäntämaan Tim Smyczekin. Molemmat pellajat ovat pelanneet jo yhdet karsintapelit ja luonnollisesti voittivat ne. Vastustajat olivat molemmilla erittäin helppoja, mutta Smyczek onnistui silti häviämään ottelussa yhden erän, kun taas Bemelmans hoiti omansa 2-0. Belgialainen on muutenkin ollut tänä vuonna loistavassa vireessä. Jenkki sen sijaan on pelannut läpi vuoden heikosti. Kerroinasettelua ei tässä selitä mikään muu kuin ”kotikenttäetu”, emmekä millään usko sen tänään riittävän Smyczekille.

R. Berankis – C. Ruud (kello 00.00)

Valinta: 2 (2,11) @Coolbet

Toisessa ottelussa asetelmat ovat hieman tasaisemmat. Sekä tämän vuoden kunnon että ensimmäisen karsintakierroksen esitysten suhteen. Ero näiden kahden pelaajan välillä on siinä, että norjalainen Casper Ruud on pelannut tänä vuonna huomattavasti kovempia otteluita kuin Ricardas Berankis. Vasta 19-vuotias Ruud on kehittynyt pelissään kovaa vauhtia ja on huomattavasti monipuolisempi pelaaja kuin liettualainen. Coolbetin hyvän kertoimen vuoksi Ruudin matkaan onkin helppo hypätä.

Aiheeseen liittyvät uutiset