ATP : Torstaihin kolmen kohteen voimin

Raonic-Shapovalov

Eilen ATP -tennis toi meille yhden osuman, kun Lopez voitti pelinsä suoraan kahdessa erässä. Toisessa kohteessa Kohlschreiber sen sijaan häivisi ottelunsa niukasti 2-1 voitettuaan ensimmäisen erän. Tänään otetaan tarkasteluun kolme kohdetta, joissa meidän mielestämme kertoimet ovat pelattavia.

ATP, Sao Paulo: N. Jarry – G. Pella (Kello 17.30)

Valinta: 1 (2,55) @Coolbet

Päivän ensimmäisessä kohteessa haetaan pientä yllätystä Brasiliasta, kun vastakkain asettuvat chileläinen Nicolas Jarry ja argentiinalainen Guido Pella. Maailmanlistalla miehelliä on ero paisenkymmentä sijaa Pellan hyväksi, mutta tästä ottelusta on allekirjoittaneen mielestä lupa odottaa erittäin tasaista. Vaakakuppi kääntyy kuitenkin Jarryn puolelle nykyvireen ja heidän aiempien kohtaamisten ansiosta. Pella hävisi jo viime viikolla selkeälle altavastaajalle Rio De Janeirossa ja oli vaikeuksissa myös meneillään olevan turnauksen ensimmäisessä ottelussaan. Jarry sen sijaan onnistui viime viikolla jo yllättämään tämän päiväistä vastutajaa huomattavasti kovemman Cuevasin, mutta hävisi toisen ottelunsa turnauksen voittaneelle Schwartzmanille. Jarry ja Pella ovat kohdanneet urallaan kaksi kertaa ja molemmat ottelut chileläinen on vienyt nimiinsä 2-0. Näistä viimeisimmästäkään ei ole kuin kuutisen kuukautta aikaa. Nämä seikat huomioon ottaen, on Coolbetin 2,55 kerroin ehdottomasti otettava talteen.

ATP, Acapulco: F. Lopez – J. Donaldson (Kello 00.00)

Valinta: 1 (2,08) @Coolbet

Toisessa ottelussa 21-vuotias USA:n Jared Donaldson haastaa viime yönäkin vihjaamamme Feliciano Lopezin. Donaldson teki urallaan hienoa nousua aina viime vuoteen asti, mutta sijaa 54 korkeammalle hän ei maailmanlistalla ole yltänyt. Kehitys ei ole hänen kohdallaan ollut viime vuosina riittävää ja turnauksesta toiseen hän tipahtelee alkukierroksilla, kun vastaan asettu ensimmäinen kova pelaaja. Lopez taas hoisi myös viime yön ottelunsa hienosti ja henkilökohtaisesti näen hänet tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Donaldson on edellistä vastustajaa monipuolisempi, mutta häneltä puuttuu repertuaaristaan kova syöttö, joka kovilla kentillä tuo valtavan edun. Jälleen Coolbet tarjoaa Lopezille kovaa kerrointa lähtökohtiin nähden, joten luotetaan kokemukseen myös ensi yönä.

ATP, Acapulco: H. Chung – K. Anderson (Kello 03.00)

Valinta: 2 (1,81) @Coolbet

Kolmannessa kohteessa hypätään ennakkosuosikin matkaan. Etelä-Afrikan Kevin Andersson oli Australian avointen jälkeen pettynyt mies. Putoaminen ensimmäisellä kierroksella johti siihen, että hän vetäytyi harjoittelemaan kuukaudeksi. Tauko teki tehtävänsä ja Anderson tuli kuukauden päästä New Yorkiin sekä korjasi koko potin. Ensimmäisellä kierroksella Anderson leikitteli itsensä jatkoon. Ottelussa Andersson voitti 25:stä ykkössyötöstään 22, joista tasan puolet oli läpisyöttöjä! Mikäli hän saa ensi yönä ykkössyöttöprosenttiaan hieman paremmaksi, ei Etelä-Korean Hyeon Chungilla ole mitään mahdollisuuksia. Myös Chung piti tauon Australian avointen jälkeen, mutta hänen paluunsa ei sujunut ihan yhtä loistokkaasti. Kaksi niukkaa voittoa selkeästi heikommista pelaajista ja yksi tappio, myöskin ennakkoon heikompaa vastustajaa vastaan. Ensimmäisellä kierroksella Chung onnistui kuitenkin voittamaan ottelunsa, kun vastustajana toiminut Young paukutteli palloa sekä pitkäksi että verkkoon koko ottelun ajan. Chung ja Anderson ovat kohdanneet vain kerran. Tämä ottelu käytiinvajaa 5 kk sitten Ruotsissa ja Anderson vei ottelun selvin 2-0(6-3, 6-2) lukemin. Niinpä siis, odotamme Andersonin jatkavan hyvää virettään ja tuovan taas yhden osuman lisää meidän lapulle.

Aiheeseen liittyvät uutiset