Australian Open: FedEx ottaa 20. Grand Slamin

Raonic-Shapovalov

Australian Open on siis edennyt siihen pisteeseen, että huomenna pelataan miesten kaksinpelin finaali. Kuten edellisessä artikkelissa mainitsin, voittaja on jo selvillä. Marin Cilic selvitti tiensä ensimmäisenä finaaliin ja saa näin ollen todistaa aitiopaikalta Roger Federerin kahdettakymmenettä Grand Slam voittoa!

 

Cilic – Federer

Valinta: Alle 38,5 peliä (1,89) @Unibet

Tässä ottelussa ei ole kuin yksi suosikki. Tässä ottelussa ei ole kuin yksi odotettavissa oleva lopputulos. Eikä tässä ottelussa ole yllätyksen mahdollisuutta. Näin väitän. Marin Cilic on päässyt helpolla, liian helpolla, finaaliin. Ei oteta mitään pois, mutta otetaan kuitenkin. Kroati ei ole edes uransa parhaassa kunnossa. Puolivälierästä jatkoon luovutuksella ja välierässä Edmund ei ollut täydessä kunnossa. Federer ei taasen ole hävinnyt erääkään koko turnauksessa ja se olisikin ottelun suurin yllätys, jos Cilic pystyisi yhden sellaisen sveitsiläiseltä viemään.

Vihjeeksi valikoitui hyvin suppeista pelattavasti vaihtoehdoista se, joka tuon yllätyksen myös kestää. Herrat ovat kohdanneet toisensa 9 kertaa, joista Cilic on voittanut yhden. Näissä otteluissa on pelattu 27 erää, joista ainoastaan 5 on mennyt tie-breakiin asti. Niinpä siis todennäköisyydet ovat vahvasti Underin kannalla. Tähän luottakaamme ja nautikaamme Federerin näytöksestä.

Aiheeseen liittyvät uutiset