Avausmaalikisa Ranska – Saksa -otteluun!

avausmaalikisa | Vvihjeet.com

Jalkapallon EM-kisat ovat edenneet jo välierävaiheeseen. Sen kunniaksi iskemme vireille avausmaalikisan, jossa veikataan, missä ajassa Saksa – Ranska -ottelun avausmaali tehdäänVoittajalle on luvassa 50 euroa pelirahaa Coolbetille.

Avausmaalikisa – osallistuminen:

Veikkaa alla olevaan kommenttikenttään Ranska-Saksa-ottelun ensimmäisen maalin syntyaika. Lähimmäksi veikannut voittaa 50€ pelirahaa Coolbetille.

Esimerkkiveikkaus: 21:21 tai vaikka 106:52. Jos ottelu päättyy jatkoajankin jälkeen 0-0, palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

HUOM! LUE ALLA OLEVAT KILPAILUN SÄÄNNÖT HUOLELLA! (kohdat 1-8)

Ehdot ja säännöt:

1. Lyö vetoa Coolbetilla mistä tahansa EM-kisojen kohteesta 05.07.-07.07. välisenä aikana – minimipanos 2€. Jos et vielä omista Coolbetin pelitiliä, saat avattua sen TÄSTÄ LINKISTÄ.

2. Veikkaa Saksa -Ranska ottelun avausmaalin syntyaika tämän artikkelin alla olevaan osallistumiskaavakkeen kautta. Veikkausaika päättyy torstaina 07.07.2016 klo 21:50.

3. Voittaja on se, joka veikkaa lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken – tai jos ottelu päättyy jatkoajankin jälkeen 0-0, voittaja arvotaan.

4. Kilpailun voittaja saa itselleen 50 euroa pelirahaa Coolbetille.

5. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

6. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

7. Olet mukana, onnea kisaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset