Barcelonalla todellinen kasvojenpesu edessä!

Super Cup | Vvihjeet.com

Espanjan Super Cupissa nähtiin viime viikolla valtava yllätys, kun ensimmäisessä osaottelussa Athletic Bilbao kaatoi suuren ja mahtavan Barcelonan tylysti kotonaan 4-0. Ottelun sankariksi nousi lopulta Artiz Aduriz, joka iski kolme maalia Blaugranan verkkoon.

Kasvojenpesu on siis todellakin edessä tänään katalonialaisilla. Maailman parhaaksi seurajoukkueeksi haukuttu Barcelona on illalla kovan paikan edessä, kun sen täytyy voittaa vähintään 4-0 Camp Noulla mikäli mielii nostaa pokaalia kuudennen kerran kalenterivuoden aikana.

Kokoonpanojen odotetaan olevan hyvin samanlaiset molemmilla joukkueilla kuin ensimmäisessä ottelussa, eikä Barca saa vieläkään Neymaria mukaan taistoon. Tänään nähdään kuitenkin aivan eri Barca kuin ensimmäisessä kamppailussa.

Messin johdolla Blaugrana tulee vyörymään alusta alkaen Bilbaon maalia kohti ja uskon itse, että taistelu pokaalista kääntyykin kaikkien vaiheiden jälkeen Barcelonan hyväksi. Barca -2,5 antaa huikean kertoimen ja lapulle painetaan myös kotijoukkueen yli 2,5 maalia.

Valinnat: Barca -2,5 (2,10) / Barca yli 2,5 maalia (1,54)

Aiheeseen liittyvät uutiset