BetCool kampanja MM-kisoihin – Potissa 6000€!

Julkaissut:
Päivitetty: kesäkuu 12, 2018
BetCool kampanja

BetCool kampanja tarjoaa kisan, jossa lähdetään taistelemaan todellisessa vedonlyönnin mittarissa. Tässä kampanjanssa nimittäin käydään taisto parhaasta palautusprosentista jalkapallon MM-kisojen betsien osalta! Kenellä onkaan paras palautusprosentti näinkin kovassa turnauksessa? Pääpalkintona 1000€ ja koko kisapotti on peräti 6000€!

BetCool kampanja: Paras palautusprosentti voittakoon!

Tässä jalkapallon MM-kisojen kampanjassa haetaan vedonlyöjiä, joilla on parhaat palautusprosentit jalkapallon MM-kisojen vedoistaan. Kampanjaan voi osallistua kuinka monella vedolla tahansa, mutta voittaaksesi palkintoja sinun tulee lyödä vähintään 10 kampanjaan hyväksyttävää vetoa.

Kampanjassa voi siis lähteä hakemaan tasaista tikkausta kohti korkeaa palautuspinnaa tai vaihtoehtoisesti isommalla riskillä tuplia tai triploja, joiden kertoimet luonnollisesti kiipeävät hyvinkin korkealle. Kannattaa myös huomioida, että jo 10 asetettua vetoa riittää ja jos siihen mennessä on saanut jo poskettoman palautuspinnan kasaan, voi tyytyväisenä seurailla tilannetta.

Näin pääset mukaan kampanjaan:

  1. Siirry Coolbetin kampanja-sivulle. Pääset kampanja-sivulle kätevästi TÄSTÄ. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä Coolbetilla niin saat sen auki TÄSTÄ.
  2. Lyö veto tasan 10€ panoksella. Vedon kerroin tulee olla vähintään 1,50. Muista rastittaa vetokupongilla oleva ruutu ”BetCool-veto” ennen vedon lyömistä.
  3. Olet mukana, onnea kisaan!

Tästä mukaan BetCool-kampanjaan!

Palautusprosentin merkitys

Vedonlyönnissä usein vertaillaan vedonlyöjien palautusprosentteja, mutta kuten kaikki tietävät, fiksua on vetää vedot mahdollisimman korkealla kertoimella. No brainer tavaraa. No, parhaita kertoimia etsiessä vedonvälittäjän palautusprosentilla alkaa olemaan erittäin suuri merkitys. Hyvin havainnollistava tilasto on tämä: Jos pelaat vedonvälittäjällä, joka ottaa 8% marginaalin vedoista vs. pelaat vedonvälittäjällä, jonka marginaali on 2%. 100€ vetoja saa vedettyä keskiarvoihin perustuen 111 vs 456. Kassa siis kestää huomattavasti pidempään paremman palautuspinnan välittäjällä.

Lisätietoa palautusprosentista sekä kertoimista Coolbetin esittelyvideosta –> https://youtu.be/PxJ3DPJURdE

Tsekkaa kaikki Coolbetin MM-kisa kampanjat!

COOLBET: 200% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide