NHL 27.12: Täydellinen tarina jatkuu – Blue Jackets on liekeissä!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Joulu on vietetty ja NHL tekee paluun betsikartalle. Tulevana yönä on tiedossa kymmenen ottelun kierros ja meidän pankkimme kulkee Columbus Blue Jacketsin matkassa, kun Boston Bruins pääsee kuuntelemaan tykin ääntä Nationwide Areenalle.

Joulukinkut on syöty, lahjat avattu ja arki on jälleen saapunut maahan. Meidänkin joulurauha loppuu nyt, sillä NHL tekee paluun joulutauolta. Tulevana yönä mennään suhteellisen iso kierros, kun edessä on kymmenen kamppailun yö.

Columbus Blue Jackets – Boston Bruins

Valinta: Blue Jackets 2.42

Columbuksen suunnalta löytyy NHL:än tämän hetken kuumin joukkue ja tuota ilmestystä voidaan pitää jopa pienenä yllätyksenä, sillä ketään asiantuntija ei ennen kauden alkua povannut joukkueelle tälläistä lentoa. Blue Jackets pääsi kauteen altavastaajana ja tuo lento tutkan alapuolella tuottaa nyt niin komeaa hedelmää, että heikompia hirvittää.

Sinitakit ovat tällä hetkellä 12 ottelun voittoputkessa ja joukkue on viimeksi hävinnyt ottelun 27.11 eli tasan kuukausi sitten. Kotihallissa voittoputki on kuuden ottelun mittainen ja joukkue on takonut noissa kuudessa kamppailussa 27 täysosumaa, kun omissa on kolissut vain kahdeksan kertaa. Blue Jackets on koko NHL:än kuntopuntarin kärjessä ja lennolle ei todellakaan näy loppua.

Boston Bruins ei missään tapauksessa ole mikään heittopussi joukkue ja suomalaisvahti Tuukka Raskin johdolla joukkue pystyy oikeastaan mihin vaan. Sinitakit ovat kuitenkin nyt niin kovassa iskussa, että on vaikea uskoa lennon loppumista ainakaan tulevana yönä Nationwide Areenan uumenissa.

Muut valinnat:

Wild 2.56

Arizona Coyotes – Dallas Stars yli 5,5 maalia 2.05

Flames 2.25

 

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Tästä Coolbetin bonus haltuun!

Aiheeseen liittyvät uutiset