Brighton haastaa Arsenalin sunnuntain ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa!

Valioliiga-sunnuntai

Brighton kohtaa sunnuntain ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa Arsenalin. Brighton on pelannut viime aikoina hienosti kun taas Arsenal on rämpinyt pahasti. Onko Brightonilla tänään mahdollisuus yllätykseen?

Brighton – Arsenal

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,85)

Kotijoukkue Brighton on ollut hyvässä iskussa viime aikoina sillä joukkue on napannut viidestä edellisestä ottelustaan kahdeksan pistettä. Hyvät esitykset ovat nostaneet Brightonin Valioliigassa jo sijalle 12. Loistavat tulokset ovat tuoneet Brightonin leiriin varmasti lisää itseluottamusta, mutta on kuitenkin syytä huomioida että vastustajat eivät ole olleet sarjan kärkikastista.

Vierasjoukkue Arsenal on jälleen uutisten keskiössä kahden 3-0 tappion jälkeen. Man City oli molemmissa otteluissa hurjasti Arsenalia edellä ja näin ollen Arsene Wenger on saanut jälleen rajua kritiikkiä vähän joka suunnalta. Arsenal on jäämässä tälläkin kaudella ilman Mestarien liiga -otteluita ja mikäli otteet eivät parane pian, myös Eurooppa liigaan pääsy voi olla yllättävän kovan työn takana. Villeimmät huhut kertovat että Arsenalin leirissä on järjestetty kriisipalaveri kahden karman tappion päätteksi.

Arsenalin pelistä voi löytää halutessaan useitakin ongelmia, mutta suurin huolenaihe on tällä hetkellä puolustuspeli joka sakkaa ajoittain todella pahasti. Arsenalin linja tekee ajoittain todella karmivia virheitä ja se näkyy tulostaululla etenkin sarjan parhaita joukkueita vastaan. Tänään Tykkimiesten puolustus ei tule olemaan niin kovalla koetuksella kuin Man Citya vastaan, mutta tästä huolimatta suuriin virheisiin ei ole varaa.

Arsenal on tänään käytännössä pakkovoiton edessä. Joukkue on pelannut heikosti vieraskentillä joten suoraa vierasvoittoa ei uskalla napata lapulle kelvollisesta 1,97 kertoimesta huolimatta. Brighton on raapinut suurimman osan pisteistään kotikentältä ja näin ollen kotietu tasaa ottelun asetelmia.

Brighton on jäänyt vain kertaalleen ilman maalia viidessä edellisessä kotiottelussaan. Arsenal on puolestaan päästänyt vähintään yhden maalin viidessä edellisessä vierasottelussa joten me uskomme että Amex Stadiumilla tullaan näkemään tänään maaleja. Yli 2,5 maalille tarjottu 1,85 kerroin kelpaa sunnuntain ensimmäisen Valioliiga-ottelun kohteeksi mainiosti.

Aiheeseen liittyvät uutiset