Bundesliiga potkaistaan käyntiin tänään!

Bundesliiga | Vvihjeet.com

Bayern Münchenin ja HSV:n välinen ottelu starttaa tämän kauden Bundesliigan. Bayern hakee jo historiallista neljättä perättäistä mestaruutta. Edellisen kauden mestari ei ole koskaan hävinnyt kauden avausotteluaan Bundesligan historiassa.

Bayern München – HSV

Valinta: Yli 3,5 maalia (1,84) / Kotijoukkue tekee maalin molemmilla puoliajoilla (1,50)

Bonus: Lewandowski tekee maalin päällään (4,95)

Ottelun ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, kuten kertoimetkin osoittavat. Bayern on ottelun megasuosikki vaikka kokoonpanosta puuttuu mm. Frank Riberyn kaltaisia kavereita.

Vierasjoukkue HSV vältti putoamisen täpärästi viime kaudella. Joukkue ei ole vahvistunut merkittävästi siirtoikkunan aikana ja viime kauden avauskokoonpanon pelaajista Heiko Westermann, Valon Behrami sekä Rafael van der Vaart vaihtoivat maisemaa.

HSV putosi cupista jo ensimmisellä kierroksella, kun joukkue kärsi nolon tappion neljännen sarjaportaan Carl Jeiss Zenalle. Lisäksi Drobny, Götz sekä Kiracek ovat tänään vierailta sivussa.

Bayern ei ole vielä parhaassa vedossa, mutta siitä huolimatta kotijoukkue tulee avaamaan kautensa voittokaasti Allianz Arenalla. Lisäksi ottelussa tullaan näkemään reilusti maaleja!

Aiheeseen liittyvät uutiset