Bundesliigan avauskierros pakettiin tänään!

Bundesliiga | Vvihjeet.com

Bundesliiga on nyt käynnistynyt ja ensimmäinen ottelukierros pelataan tänään loppuun. Tänään ohjelmassa on kaksi ottelua. Kausi on lähtenyt käyntiin mukavasti myös betsien osalta sillä kuudesta valinnasta viisi on napattu taskuun.

Wolfsburg – Frankfurt

Valinta: Wolfsburg -1,5 (2,04)

Valinta: Wolfsburg tekee maalin molemmilla puoliajoilla : kyllä (1,95)

Kotijoukkue Wolfsburg lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Wolfsburgin kotisaldo on käsittämättömän kova sillä joukkue ei hävinnyt viime kaudella kertaakaan kotonaan Bundesliiga-ottelua.

Wolfsburg on ollut kovassa vedossa jo pre-seasonilla. Pari viikkoa sitten joukkue kaatoi Saksan cupissa Bayer Munchenin ”Lord Bendtnerin” johdolla.

Wolfsburg ei ole menettänyt pelaajia muihin seuroihin vaikka Kevin De Bruynea on viety Man Cityyn jo pitkän aikaa. Uusista hankinnoista Max Kruse saatetaan nähdä tänään kotijoukkueen avauksessa.

Wolfsburgin kokoonpanosta puuttuvat tänään Andre Shurrle sekä Diego Benaglio. Luis Gustavo sekä Ivan Perisic ovat sen sijaan pelikunnossa, mikä on hyvä uutinen kotijoukkueelle.

Vierasjoukkue Frankfurt vaihtoi valmentajaa ennen kauden alkua. Hyökkäävästä pelityylistä pitänyt Thomas Schaaf jätti joukkueen ja tilalle napattiin kokenut Armin Veh.

Frankfurtin ykkösmaalivahti Kevin Trapp siirtyi PSG:n riveihin ja hänen tuuraajakseen ostettiin Lukas Hradecky. Hradeckylla on melkoiset saappaat täytettävänä ja mies joutuukin heti debyytti-ottelussaan todella kovan paikan eteen.

Frankfurt oli viime kaudella sarjan huonoimpia vierasjoukkueita ja ottelut Wolfsburgia vastaan ovat olleet todella tuskaisia. Lisäksi Frankfurt joutuu lähtemään otteluun ilman viime kauden parasta maalintekijäänsä Alexander Meieriä sekä avainpuolustajiin lukeutuvaa Andersonia.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset