Bundesliigassa todella jännittävä kamppailu perjantai-illassa!

Perjantai-ilta ja allekirjoittanut täyttää jo tuoppia ihanan kermaisella Guinnesilla. Tuopin kyljessä komeilee Bayern Münchenin logo ja toisella puolella kaikki punaisten voittamat pokaalit kautta aikain. Tänään ei kuitenkaan Bayern pelaa vaan Bundesliigassa toisistaan mittaa ottavat Hannover ja Hertha. Ottelusta on lähtökohtaisesti odotettavissa todella tiukkaa vääntöä.

Valinta: Tasapeli (3,10) / Alle 2,5 maalia (1,65)

Illan ottelusta on tosissaan odotettavissa tasaista. Isäntäjoukkue Hannover on kuitenkin alkanut pikkuhiljaa löytämään jutun juurta mitä peliin tulee ja onkin viimeisessä viidessä ottelussa saalistanut 10 pistettä, kun niitä koko kaudelta on kertynyt vasta 11 kappaletta. Suurimmat ongelmat isännillä on kauden aikana ollut maalinteossa ja kun puolustuskaan ei ole toiminut ei kokonaisuus ole kovinkaan hyvältä näyttänyt.

Vierasjoukkue Hertha löytyy sarjataulukosta sijalta kuusi, mutta otteet eivät vierailla ole viime aikoina kummemmin säväyttäneet. Edellinen ottelu kotikentällä päättyi nöyryyttävään 1-4 -tappioon Mönchengladbachia vastaan joten tänään lienee nälkää hakea pisteitä Hannoverista.

Molempien joukkueiden pienoiset ongelmat maalinteossa antavat odottaa vähämaalista ottelua. Täällä löytyy vahva luotto 1-1 -lopputulokseen ja sen pohjalle rakennetaankin päivän valinnat. Loistavaa viikonloppua jokaiselle! Ottakaa meikäläinen seurantaan muuten myös twitterissä niin pysytte pelipaikoilla, kun vihjeitä futikseen tulee!

Aiheeseen liittyvät uutiset