Cardinals kohtaa alavireisen Cincinnatin!

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

Suurin osa MLB -otteluista pelataan sunnuntain kunniaksi  primetime aikaaan. Tänään siirrämme katseemme Cardinalsin ja Cincinnatin väliseen otteluun.

Cardinals – Cincinnati Reds

Valinta: Cardinals -1,5 (2,08) / Cardinals yli 4,5 juoksua (1,87)

Kotijoukkue Cardinalsin hyökkäyspeli on ollut viime aikoina hurjassa iskussa. Cardinals on iskenyt kolmessa edellisessä ottelussaan peräti 29 juoksua, joten meno on ollut hurjaa.

Cardinalsin syöttöringin valloittaa Michael Wacha, joka palasi tasolleen edellisessä ottelussa heikon kauden avauksen jälkeen. Reds on ollut Wachalle mieluisa vastus vuosien saatossa sillä miehen era yhdeksässä edellisessä Cincinnatia vastaan pelatussa ottelussa on 1,87.

Vierasjoukkue Cincinnati on ollut suurissa vaikeuksissa edellisissä otteluissaan ja se johtuu pääosin surkeasta syöttöpelistä. Reds on päästänyt vieraskiertueensa aikana peräti 44 juoksua ja on hankala uskoa, että meno muuttuisi tänään radikaalisti.

Redsin syöttöjänä aloittaa tänään Jon Moscot, joka pelaa tänään kauden avausottelunsa Redsin paidassa. Moscotin vireystila on ainakin itselleni pieni kysymysmerkki ja se kallistaa vaakaa entisestään kotijokkueen puoleen.

Cardinalsin hyökkäyspeli on ollut niin vakuuttavaa viime aikoina, että uskon joukkueen palaavan voittokantaan tänään. Wacha vie voiton epävarmasta Jon Moscotista syöttäjien taistossa ja se riittää kääntämään voiton kotijoukkueelle.

Muut valinnat:

Kansas City (1,97)

Cubs -1,5 (1,90)

Aiheeseen liittyvät uutiset