Celta Vigo kohtaa kotikentällään Espanyolin!

Lauantain vetovihjeet

Celta Vigo kohtaa sunnuntain La Liga -kierroksella kotikentällään Espanyolin. Espanyol venyi edellisessä ottelussaan upeaan tasapeliin Barcelonan kanssa, mutta riittävätkö rahkeet uuteen venymiseen Estadio de Balaídosilla?

Celta Vigo – Espanyol

Valinta: Celta (2,00)

Kotijoukkue Celta on napannut neljästä edellisestä La Liga -ottelustaan kolme voittoa. Komea kolmen ottelun voittoputki katkesi edellisellä kierroksella, kun Celta hävisi vieraskentällä Alavesille 2-1. Celta on ollut viime aikoina jälleen erittäin hyvässä iskussa kotikentällään. Joukkue on iskenyt kahdessa edellisessä kotiotteluaan viisi maalia, joista kaksi upotettiin Real Madridin verkkoon.

Celta pääsee lähtemään otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Tämän lisäksi kotijoukkue on saanut huilata mukavasti sillä joukkue pelasi edellisen kerran 3.2.

Vierasjoukkue Espanyol venyi edellisellä La Liga -kierroksella komeaan 1-1 tasapeliin Barcelonan kanssa. Espanyol johti ottelua todella pitkään mutta Gerard Pique onnistui tuomaan Barcan tasoihin aivan ottelun loppuhetkillä. Loistavasta taistelusta huolimatta, on syytä huomioida että venyminen tapahtui Espanyolin kotikentällä. Espanyolin esitykset kotikentällä ovat olleet usein huomattavasti parempia kuin vieraspeleissä.

Espanyol lukeutuu tällä hetkellä sarjan heikoimpien vierasjoukkueiden joukkoon sillä Espanyol on onnistunut voittamaan vain yhden vierasottelun tällä kaudella. Espanyolin kokoonpanosta puuttuu tänään muutaman pitkäaikaispotilaan lisäksi oikea laituri Esteban Granero joka on pelikiellossa.

Kotijoukkue lähtee ottelun ennakkosuosikin asemasta. Celta on hankala vastustaja kotikentällään joten Espanyolin ilta tulee olemaan takuulla varsin haastava. Espanyol on voittanut Celta Vigon vieraskentällä viimeksi vuonna 2007 eli voitanee sanoa että Estadio de Balaídos on ollut karmea paikka Espanyolille historian saatossa. Coolbetin tarjoama 2,00 kerroin Celtan kotivoitolle kelpaa sunnuntain peleihin mainiosti.

Aiheeseen liittyvät uutiset