Chelsea ja West Ham iskevät yhteen derbypelissä!

Valioliiga | Vvihjeet.com

Valioliigan ensimmäinen kierros paketoidaan tänään, kun Chelsea ja West Ham iskevät yhteen Lontoon derbyssä. Kotijoukkueen tuore manageri Antonio Conte on heti kovan paikan edessä astellessaan Stamford Bridgen samettiselle nurmelle.

Chelsea – West Ham

Valinta: Chelsea (1,72) / Yli 3,5 korttia (1,82)

Chelsea ja West Ham avaavat kautensa Lontoon derbyllä, joten odotukset illan otteluun ovat varsin korkealla. Kotijoukkue Chelsea pelasi kelvollisen preseasonin uuden valmentajansa Antonio Conten johdolla. Chelsea teki kesällä kaksi kovaa hankintaa, kun joukkue kaappasi N´Golo Kanten sekä Michel Batshuayin riveihinsä. Etenkin Kanten nappaaminen keskikentälle oli mahtava hankinta Contelta.

Myös nuori kärkimies Batshuayi on kova hankinta, mutta miehen paikka avauskokoonpanossa on riippuvainen Chelsean pelisysteemistä. Chelsea pelasi preseasonilla 4-4-2 sekä 4-2-3-1 systeemeillä, joista jälkimmäinen on mielestämme todennäköisempi taktiikkavalinta illan otteluun.

Chelsean kokoonpano pysyi varsin hyvin kasassa viime kauteen verrattuna, mutta ongelmaksi saattaa muodostua uuden valmentajan pelitavan sisäistäminen. Contella ja Chelsealla on ollut aikaa hioa kuvioitaan, mutta ensimmäinen ottelu saattaa tässä tapauksessa tulla hieman liian aikaisin.

Vierasjoukkue West Ham lähtee otteluun altavastaajan asemasta. West Ham hankki kesän aikana lukuisia pelaajia, mutta kenties mielinkiintoisin kiinnitys on Valenciasta saapunut 26 vuotias Sofiane Feghouli. Pitkään Valenciassa pelannut Algerialainen laituri tuo varmasti paljon iloa joukkueelleen tällä kaudella.

West Ham pelasi Eurooppaliigan-karsintoja ennen Valioliigan alkua. Joukkue pudotti odotetusti Slovenialaisen Domzalen yhteismaalein 4-2. West Hamin puolustuspeli ei vakuuttanut näissä otteluissa, joten ainakin meille puolustuslinja aiheuttaa edelleen pieniä kysymysmerkkejä.

Kotijoukkue on ottelun ennakkosuosikki ja vaikka kerroin on painettu aika alas on meidän poimittava kotivoitto kupongille tästä huolimatta. Myös yli 3,5 kortille tarjottu (1,82) kelpaa lapulle kuuman derbypelin ansiosta.

Muut valinnat:

Mark Noble saa kortin (2,75)

Eden Hazard tekee maalin (2,85)

Lyö vetoa Coolbetilla ja voita Valioliigamatka

Coolbet tarjoilee mahtavan kisan Valioliigan kolmelle ensimmäiselle kierrokselle. Kilpailun pääpalkintona on kahden hengen matka vapaavalintaiseen Valioliiga-otteluun. Osallistuminen on helppoa sillä kisaan pääsee mukaan lyömällä viisi viiden euron suuruista vetoa Valioliigaan. Tämän jälkeen olet mukana arvonnassa. Pääset osallistumaan kisaan tästä.

Tästä Coolbetin Valioliiga-kisaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset