Päivän Vetovihje: Chicago käynnistää koneensa ensi yönä? – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia!

Päivän Vetovihje: Chicago käynnistää koneensa ensi yönä?

Valinta: Chicago Blackhawks Money Line (1.85 @Coolbet)

Päivän lätkätarjonta on harvinaisen kapea, ja ensi yönäkin pelataan vain kaksi NHL-ottelua. Blackhawksin ja Maple Leafsin kohtaaminen on monella tapaa kiinnostava, ja tästä poimitaankin Päivän Vetovihje.

Aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet hyvin tasaisia. Kolme viimeisintä ottelua on edennyt jatkoajalle. Joka tapauksessa Chicago on ollut niskan päällä pidemmällä aikavälillä, sillä viimeisestä kymmenestä matsista se on voittanut seitsemän. Kotietu on tässä kohtaa merkittävä – Toronto on voittanut United Centerissä viimeksi vuonna 2003.

Isäntien kausi ei ole edennyt odotusten mukaan. Joukkue sijoittuu lännessä vasta kahdennelletoista sijalle. Toronto on itäisessä konferenssissa sijalla 4. Maple Leafsilla on seitsemän pistettä enemmän kuin Chicagolla, mutta Blackhawks on pelannut kaksi matsia vähemmän.

Chicagolla on meneillään vaikea ajanjakso. Se on pelannut kotonaan viisi ottelua perättäin, ja ainoan voittonsa se sai Winnipeg Jetsistä. Ongelmana on ollut maalinteko; joukkue on näissä peleissä taituroinut vaivaiset kuusi osumaa, ja jäänyt nollille kahdesti. Kyseisissä otteluissa se ei myöskään tehnyt yhtään ylivoimamaalia. Avainasiat ensi yölle ovat siis hyökkäyspeli ja viimeistely.

Toronton tilanne ei ole yhtään ruusuisempi, sillä viimeisestä viidestä ottelusta silläkin on vain yksi voitto. Maalinteko-ongelmat ovat vaivanneet myös Vaahterapaitoja. Alkukaudesta jengi takoi limppua uuniin kuin liukuhihnalta, mutta vuoden vaihteen jälkeen tahti on hiipunut.

Chicagon maalille on jo varmistettu Jeff Glass. Veskari piti joukkuetta pystyssä viime pelissä Tampa Bay Lightningia vastaan, vaikka joukkue taipuikin 0-2 tappioon. Toronton tolppien välissä nähdään todennäköisesti Andersen. 

Luvassa on takuulla tasainen ottelu, mutta vaakakuppi kallistuu isäntien suuntaan. Chicagolla on kokeneempi joukkue kuin vierailla, ja tässä kohtaa sillä on ratkaiseva merkitys, kun uppoavaa laivaa aletaan nostamaan pintaan. Blackhawksilla ei ole ollenkaan varaa hukata pisteitä. Kokeneiden konkareiden (muun muassa Kanen ja Toewsin) on napattava joukkue reppuselkään, ja tähän me luotamme.

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset