CHL alkaa – Valtavasti vihjeitä tarjolla!

Unibet Bystrica-JYP Storhamar-Tappara Kärpät-Rouen CHL Frölunda | Vvihjeet.com

Tänään käynnistyy Euroopan seurajoukkueiden välinen mestaruusturnaus Champions Hockey League. Mukana tulevalla kaudella on 48 joukkuetta ympäri Eurooppaa ja mukana on myös kahdeksan joukkuetta kotimaisesta Liigasta. Joukkueita sarjassa on kahdeksasta eri liigasta.

TPS – Linz

Valinta: TPS -0,5 (1,75)

Viimeiset kaudet kotimaisessa Liigassa suureen pettymykseen kautensa päättänyt TPS on vahvistunut todella paljon ja tällä kaudella on suuri ihme mikäli menestystä ei turkulaisille ole tulossa. Champions Hockey Leaguen ensimmäisessä ottelussa Artukaisten nakkikattilaan saapuu vieraita Itävallasta.

Vierailijoiden joukkue ei paperilla mitenkään super kovalta näytä ja uskonkin ottelun kääntyvän Tepsin eduksi. Kelpuutettava kerroin normaalista voitosta, joten painetaan lapulle!

Frölunda – Sheffield

Valinta: Yli 4,5 maalia (1,40)

Kerroin ei välttämättä ihan jokaista lukijaa miellytä, mutta osumisen puolesta kohde on lähes saletti. Tasoero on näiden kahden joukkueen välillä valtava ja uskon Frölundan mättävän vähintään viisi kaappia vieraiden verkkoon. Siltä varalta, että Sheffield onnistuu edes kertaalleen maalinteossa, jätetään -4 tasoitus lyömättä. Tämä tulee saletisti kotiin!

Fribourg – Lukko

Valinta: Lukko -0,5 (2,36)

Lukon harjoituskausi on näyttänyt varsin mallikkaalta ja raumalaiset voittivatkin perinteisen kautta edeltävän pitsiturnauksen. Liian suuria johtopäätöksiä ei kuitenkaan kannata pitsiturnauksesta vetää, mutta luotto kotimaisen Liigan tasoon verrattuna Sveitsin vastaavaan on kova.

Suomalaisiin joukkueisiin löytyy siis luottoa Champions Hockey Leaguen ensimmäiselle pelipäivälle. Panostakaa kuitenkin maltillisesti, koska tosipeleistä ei CHL:n kohdalla ole kyse. Se nähtiin jo viime kaudella.

Aiheeseen liittyvät uutiset