CHL: Illan kierrokselta löytyi paljon pelattavaa!

Illan CHL-kierrokselta löytyy mukavasti pelattavaa. Vaikka nimijoukkueet loistavat poissaolollaan, löytää hieman tuntemattomistakin joukkueista hyvin pelattavaa. Seuraavassa meidän valinnat.

BK Mlada Boleslav – Yunost Minsk

Valinta: Yli 5,5 maalia kerroin 2,03

Tshekkiläinen BK Mlada Boleslav on ehkä suomalaiselle jääkiekkoyleiselle tuntemattomampi joukkue, mutta joukkueessa pelaa pitkään KHL-uran tehnyt Jakub Klepis sekä maalinsuulla Tuomas Tarkki.

Boleslavin CHL-urakka ei ole lähtenyt parhaalla mahdollisella tavalla liikkeelle, sillä kolmesta ottelusta se voittanut vain yhden. Avausottelussa takkiin tuli Yunost Minskiltä 4-3 ja tämän jälkeen Vaxjö voitti kotonaan Boleslavin peräti 7-3. Tsekkiryhmä yllätti kotonaan Vaxjöön 3-2 jatkoajan jälkeen ja voitolla tänään, mahdollisuudet jatkopaikkaan säilyisivät.

Valko-Venäläisestä Yunost Minskistä ei ole paljoakaan kerrottavaa. Joukkue yllätti Vaxjön kotonaan 4-3 jatkoajan jälkeen, joten se johtaa lohkoa yhdessä Vaxjön kanssa. Koska jatkoonmenijät eivät ole vielä selviä, tulee molemmat joukkueet rellestämään kaukalossa ja maaleja tullaan varmasti näkemään.

HK Nitra – Stavanger Oilers

Valinta: Alle 5 maalia kerroin 1,96

Slovakialainen HK Nitra johtaa ehkä hieman yllättäen omaa J-lohkoaan. Tosin pelit ovat menneet aikalailla ristiin ja voitto tai tappio muuttaa tilannetta lohkossa todella paljon. Slovakialaiset hävisivät avausottelunsa Oilersille 2-1, mutta tämän jälkeen on kaatunut HC Pilsen kahteen otteeseen.

Norjalainen Stavanger hävisi avausvoiton jälkeen HC Pilsenille kotonaan suoraan 0-3. Kahden kotiottelun jälkeen Oilers tarvitsee hyvän vierasottelun ja mielellään voiton mikäli se aikoo taistella lohkovoitosta. Näihin lähtökohtiin peilaten ottelu saattaa olla tasaisempi kuin mitä kertoimet antavat olettaa.

Kumpikaan joukkue ei nimimiehiä tursua, joten ottelu ratkaistaan todennäköisesti maalivahtipelillä ja erikoistilannepelaamisella. Lähtökohdiltaan tasainen ottelu on tuskin maalienmättöä vaan ennemin tiukkaa kulmavääntöä ja virheiden välttelyä, joten alle 5 maalia kelpaa kupongille.

Tästä Coolbetin CHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset