CHL: SaiPa vahvoilla kotonaan

Champions hockey leaguen alkusarja on lähestymässä päätöstään. Suomalaisista joukkueista lauteilla on tänään peräti neljä joukkuetta kun SaiPa, Lukko, JYP ja Kärpät päättävät alkusarjan taipaleen.

SaiPa – Eisbären Berlin

Valinta: SaiPa kerroin 1,90 Coolbet

SaiPa on omassa I-lohkossaan johdossa yhdeksällä pisteellä. Koska molemmat joukkueet ovat jo jatkopaikkansa varmistaneet, pelataan ottelussa vain lohkovoitosta. SaiPalle riittää tosin jatkoaikatappio lohkovoittoon, joten mikäli Berliiniläiset aikovat todella taistella lohkovoitosta, on vierasvoiton tultava varsinaisella peliajalla.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Berliinissä SaiPa oli selvästi parempi osapuoli. Tuolloin kotijoukkue pääsi hieman yllättäen 1-0 johtoon, mutta SaiPa pelasi koko ottelun ajan viisaasti ja haki pisteet mukaansa lopulta lukemin 2-4.

Vierasjoukkuetta ei tule kuitenkaan vähätellä, sillä se kävi varmistamassa jatkopaikan Luulajan vieraana hakemalla hienon 2-5 vierasvoiton viime torstaina. Valmistautumisaika on vierasjoukkueella jäänyt siis varsin lyhyeksi, mutta toisaalta se pääsee otteluun ilman suurempia paineita.

SaiPa on saanut valmistautua otteluun pidemmän aikaa, sillä se on viimeksi pelannut syyskuun ensimmäinen päivä KooKoota vastaan. Pidempi valmistautumisaika ja lohkovoiton varmistaminen kotikentällä puoltavat SaiPaa sen verran, että pelikupongille ruksataan ykköstä.

Färjestads BK – Comarch Cracovia

Alle 6,5 maalia kerroin 2,26 Coolbet

Färjestad pääsee havittelemaan lohkovoittoa kotikentällään O-lohkon heittopussia, Cracovia vastaan. Kotijoukkue on pisteen perässä Sparta Prahaa, joten voitto jatkoajan jälkeenkin takaisi Färjestadille lohkovoiton. Färjestad on suuri suosikki otteluun lähdettäessä, sillä esimerkiksi Coolbet tarjoaa suorasta kotivoitosta kerrointa 1,02.

Färjestad on jo varmistanut siis jatkopaikan ja tarvitsee vain kaksipistettä lohkovoittoon. Cracovialla ei ole juurikaan hävittävää ottelussa, sillä sen pistesarake näyttää edelleen puhdasta nollaa ja maaliero on karmiva 7-17.

Kotijoukkueelle paineeton ottelu on viimeinen tilaisuus kokeilla uusia koostumuksia, lepuuttaa tähtipelaajia ja antaa peliaikaa nuoremmille pelaajille. Toki Färjestad on silti valtava suosikki otteluun lähdettäessä, mutta on vaikea nähdä että kotijoukkue intoutuisi valtaviin maalikarkeiloihin, vaikka joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Färjestadin 1-6 vierasvoittoon.

Tästä Coolbetin CHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset