Confederations Cup: Maalijuhlat pystyyn juhannuksen kunniaksi!

Confederations Cup jatkuu tänään kahdella ottelulla. Päivän ensimmäisessä ottelussa Kamerun kohtaa Australian ja torstain kruunaa jännittävä Chilen ja Saksan välinen taisto. Me odottelemme molempiin otteluihin reilusti maaleja ja päivän vetoja lähestytään näin ollen maalimäärien kautta.

Confederations Cupissa odotellaan tänään maaleja

Eiliset Confederations Cupiin asetut vedot menivät varsin mukavasti, kun Portugali nappasi 0-1 voiton Venäjästä Cristiano Ronaldon maalilla. Tänään Confederations Cupissa pelataan kaksi ottelua. Päivän molemmissa otteluissa maalien odotusarvo on varsin korkealla, joten iskemme molempiin peleihin yli 2,5 maalia -vedon kiinni. Kasasimme päivän peleistä myös mukavan ”tuplan” joka on nähtävillä artikkelin lopussa.

Kamerun – Australia

Kamerun hävisi turnauksen avausottelunsa Chilelle 0-2 lukemin. Chile piti ottelussa enemmän palloa Kamerunin keskittyessä vastahyökkäyksiin. Kamerun sai luotua vastaiskuista muutaman laadukkaan maalipaikan, mutta paikkoja ei saatu hyödynnettyä.

Kamerun oli vastahyökkäyksien lisäksi erittäin vaarallinen erikoistilanteissa. Kamerun sai pallon kertaalleen maaliin juuri erikoistilanteesta, mutta Arturo Vidalin filmaus pelasti Chilen takaiskulta.

Australia hävisi turnauksen avauksessaan Saksalle 2-3. Ottelu oli erittäin viihdyttävä ja siinä samalla Australia osoitti vaarallisuutensa. Australian vahvuus on ehdottomasti hyökkäyksessä, mutta samaan hengenvetoon on todettava, että puolustuslinja rakoilee ajoittain pahasti.

Odotamme viihdyttävää ja maalirikasta ottelua. Kamerunin nopeat vastahyökkäykset sekä erikoistilanteet aiheuttavat Australialle varmasti ongelmia. Toisaalta Kamerunin puolustus -ja maalivahtipeli ovat herättäneet kysymysmerkkejä jo ennen turnauksen alkua, joten Australialla on tänään iskun paikka.

Lyö vetoa Confederations Cupin otteluista ja voita Valioliigamatka

Coolbetilla on käynnissä kampanja 12.6.2017-2.7.2017 väliselle ajalle , jossa jokainen vähintään 3 kpl 5€ vetoja joko junnujen EM-kisoihin tai sitten Confederations Cupiin pelannut on mukana. Pääpalkinnon arvo on noin 1500€ ja se sisältää kaiken tarvittavan: Kahden hengen huoneen kahdeksi yöksi, lentoliput edestakaisin sekä tottakai kaksi lippua valitsemaasi Valioliiga-otteluun. Nyt kannataa siis pistää betsit sisään ja osallistua arvontaan!

Tästä mukaan Valioliigamatkan arvontaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset