Coolbet – 2017 vuoden paras rahapelialan Startup

Euroviisu-vihjeet

International Gaming Awards -kilpailu järjestettiin Lontoossa, missä Coolbet oli ehdolla vuoden 2017 parhaaksi rahapelialan Startupiksi. Kyseessä olivat kymmenennet International Gaming Awards (IGA) -kilpailut ja tämän kunniaksi tälle vuodelle oli lisätty uusi palkintokategoria, jossa Coolbet oli ehdokkaana. Tämä kategoria oli vuoden paras rahapelialan Startup -kategoria, jossa ehdokkaiden tuli erottua massasta innovatiivisella sekä aidosti tunteita herättävällä tavalla toimia nopeasti kasvavalla ja muuttuvalla pelialalla. Omalla vankalla tyylillään markkinoille tullut Coolbet valittiin ehdokkaiden joukosta lopulta upeaan voittoon.

Coolbet.com avattiin 16.5.2016. Peliyhtiö tarjoaa vedonlyöntiä sekä kasinopelejä Viron ja Skandinavian markkinoille. Coolbetin pelialusta on täysin uniikki, joka on oman pitkän kehitystyön tulos. Pelialusta on myös ensimmäinen itse rakennettu alusta vuosikymmeneen, josta syystä Coolbet onkin yksi markkinoiden nopeimmista – ellei jopa nopein rahapelisivusto.

Coolbetilla on tällä hetkellä yli 15 000 aktiivista asiakasta, ja määrä kasvaa joka päivä entisestään. Selkeä ja käyttäjäystävällinen sivusto sekä oikeasti kilpailukykyiset kertoimet ovat herättäneet pelaajien keskuudessa paljon positiivisia ajatuksia. Coolbet panostaa toiminnassaan myös asiakaspalveluun sekä vastuulliseen pelaamisen, josta yhtenä osoituksena on yhtiön slogan: “Stay Cool. Bet Responsibly”.

Coolbet on läpinäkyvä, avoin peliyhtiö. Tästä osoituksena on mm. sivuston toiminnallisuus, joka kertoo asiakkaille, miten paljon 1X2-kohteita on pelattu – ja miten panokset kohteissa ovat jakautuneet. Lisäksi Coolbet ilmoittaa sivustollaan yhtiössä työskentelevien johtohenkilöiden nimet ja toimenkuvat. Coolbetin blogista asiakkaat pääsevät lukemaan rehellisesti tuotettuja sisältötekstejä peliyhtiön toiminnasta sekä yleisesti pelialalla toimimisesta. Blogissa pelaajille on lisäksi tarjolla sisältöä, jonka avulla he pystyvät kehittämään itseään pelaajana – vastuullisesti tietenkin.

Aiheeseen liittyvät uutiset