Coolbet järjestää korkein kerroin -kisan tammikuussa – voita 2500€ lahjakortti!

Euroviisu-vihjeet

Tammikuu etenee kovaa vauhtia ja Coolbet tarjoaa mahtavan kilpailun heti vuoden alussa. Pelaamalla vetoja esimerksi Australian Openista Coolbetin sivuilla, sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi 2500 euron arvoinen matkalahjakortti.

Coolbet & korkein kerroin -kisa

Heti vuoden alussa urheilun saralla löytyy paljon pelattavaa. Tammikuussa pelataan lukuisien jääkiekko -otteluiden lisäksi muun muassa jalkapallon Afrikan-mestaruuskisat sekä tenniksen Australian Open, joten kohteita on runsaasti tarjolla.

Kilpailun luonne on varsin yksinkertainen sillä korkein Coolbetilla 1×2 -kohteita sisältänyt veto voittaa 2500€ arvoisen matkalahjakortin. Myös sijoille 2-20 päätyneet kilpailijat palkitaan vedonlyöntibonuksilla.

Tulostaulukkoa päivitetään joka arkipäivä viimeistään klo 14.00. Tällä hetkellä kilpailu johdetaan (63,20) kertoimella. Pääset tulostaulukkoon tästä.

Tästä mukaan korkein kerroin -kisaan!

Korkein kerroin -kisan säännöt ja ehdot

1. Kisaan osallistuvien pelaajien vedon minimipanos tulee olla 2 €.

2. Vain kisaan osallistumisen vahvistamisen (Opt-in) jälkeen lyödyt voittavat vedot, jotka ratkeavat 11.1. klo 13.00 – 1.2. klo 9.00 välisenä aikana, lasketaan mukaan kilpailuun.

3. Vedot voivat olla mistä tahansa sarjasta tai tapahtumasta, mutta vain 1X2-kohteet lasketaan mukaan kampanjaan. Voit myös yhdistää livevetoja ja tavallisia vetoja samalle kupongille, kunhan kaikki kupongin kohteet ovat 1X2-vetoja.

4. Kisaan osallistuvien vetojen määrää ei ole rajattu. Palkinnot on kuitenkin rajattu yhteen voittoon per asiakas. Mikäli voitat useammalla kilpailuun osallistuvalla vedolla, näistä vedoista vain korkein kerroin lasketaan mukaan. Järjestelmissä vain korkeimmalla kertoimella voittanut veto lasketaan mukaan kilpailuun.

5. Jos useammalla kuin yhdellä asiakkaalla on täysin sama korkein voittava kerroin (2 desimaalin tarkkuudella), voittajaksi määräytyy aiemmin vedon asettanut pelaaja.

6. Voidaksemme maksaa voitot, voittajien pelitilien on oltava avoinna (ei suljettu) helmikuun 1. päivä. Pelitilin sulkeneet asiakkaat eivät voi voittaa palkintoja.

7. Tulostaulukko päivitetään joka arkipäivä viimeistään klo 14.00. Coolbet pidättää oikeuden tehdä muutoksia tulostaulukkoon mahdollisissa virhetilanteissa.

8. Eriävät mielipiteet kisan tuloksista tulee ilmoittaa Coolbetille viimeistään 1.2.2017 klo 16:00 mennessä. Erimielisyyksissä Coolbetin edustajan päätös on ratkaiseva.

9. Korkein kerroin -kisaan voivat osallistua Coolbetin suomalaiset, ruotsalaiset, norjalaiset ja virolaiset asiakkaat.

10. Korkein kerroin -kisan palkintorahat siirretään voittajien pelitileille 2.2. klo 13.00 mennessä vedonlyöntibonuksena, jossa on 6x kierrätysvaatimus vähintään 1.50 kertoimella 30:n päivän aikana.

11. Mikäli sääntöjen ja ehtojen kohdalla ilmenee ristiriitoja/ongelmatilanteita englanninkielisen ja ei-englanninkielisen välillä, ratkaistaan ristiriidat/ongelmatilanteet aina sääntöjen ja ehtojen englanninkielistä versiota noudattaen.

Tästä pelitili Coolbetille!

Aiheeseen liittyvät uutiset