Coolbet Open: Kuka voittaa ensimmäisen?

Euroviisu-vihjeet

Coolbet Open alkoi 1.5.2017 vappuna ja on lajissaan historian ensimmäinen. Tässä kisassa otetaan todella mittaa siitä, kuka on vedonlyönnin ykkösnimi. Tutustutaanpas aiheeseen tarkemmin artikkelissa!

Coolbet Open – Oletko sinä paras vedonlyöjä?

Kyseessä on siis kisa, jossa kampanjan aikana 1.5.2017-3.6.2017 lyötyjen kolmen voittavan vedon yhteenlaskettu kerroin on kisattava kohde. Suurimman yhteistuloksen saavuttamalla voittaa matkan Coolbetin officelle Tallinnaan! Lisäksii voittajalle isketään kouraan diplomi sekä ainutlaatuinen Coolbet Open T-Paita, jossa komeilee numero #1.

Tässä skabassa voi pelata 1X2-kohteita tai erikoiskohteita, lukuun ottamatta tulosvedon kohteita ja vetoa voi lyödä ennen tapahtumien tai live-vedosta.

Palkinnot Coolbet Openiin

Alla on vielä listattuna tarkemmat speksit kisan palkintoihin. Maine ja kunnia ykkössijasta on tietysti kunnolla nannaa, mutta ei noi muutkaan palkinnot miltään huonolta vaikuta!

Pääpalkinto:

Viikonloppu Tallinnassa (perjantai-sunnuntai) kahdelle hengelle. Matkan aikana voittaja pääsee vierailemaan Coolbetin toimistolla, jossa järjestetään palkintojenjakotilaisuus sekä esitellään vedonlyöntibisnestä kertoimenlaskijoiden vinkkelistä. Perjantain kruunaa illallinen Coolbetin edustajien kanssa, jonka lisäksi kilpailijoilla on mahdollisuus illallisen jälkeen pyörähtää Tallinnan yöelämässä. Palkintomatka sisältää lennon/laivamatkan voittajan kotimaan pääkaupungista Tallinnaan, kahden yön majoituksen kahden hengen huoneessa aamiaisella, sekä 300 € käyttörahaa. Lisäksi voittaja saa palkinnoksi diplomin sekä Coolbet Open T-paidan numeropainatuksella (#1).

  1. sija: 150 € vedonlyöntibonus, diplomi sekä Coolbet Open t-paita numeropainatuksella (#2).
  2. sija: 100 € vedonlyöntibonus, diplomi sekä Coolbet Open t-paita numeropainatuksella (#3).
  3. -5. sijat: 50 € vedonlyöntibonus sekä Coolbet Open t-paita numeropainatuksella (#4–5).
  4. -10. sijat: 25€ vedonlyöntibonus sekä Coolbet Open t-paita numeropainatuksella (#6–10).
  5. – 30. sijat: 100 Ilmaiskierrosta Piggy Riches -kolikkopeliin (ei kierrätysvaatimusta) sekä Coolbet Open t-paita numeropainatuksella (#11–30)

Kokonaisuudessaan kerrassaan kiehtova kisa ja sen tulostaulua pidetään päivitettynä Coolbetin sivuilla. Alla olevasta napista pääset kurkkaamaan kuka tällä hetkellä heiluttaa tahtipuikkoa ja sitten ei muuta kuin ykköspaikka itelle haltuun!

Tästä Coolbet Openiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset