Coolbet tarjoaa erikoiskohteita illan Liiga -kierrokselle!

Coolbet tarjoaa erikoiskohteita tiistai-illan Liiga-kierrokselle. Coolbetin asiakkailla on nyt mahdollisuus lyödä vetoa monille tutun fantasypelin, Liigapörssin pistemääristä. Voit lyödä esimerkiksi vetoa, saako Miro Heiskanen tiistain kierrokselta enemmän fantasypisteitä, kuin Olli Juolevi.

Liigapörssi ensimmäistä kertaa mukana Coolbetin vedonlyönnissä

Kiekkofanit ovat jo pitkään taistelleet keskenään fantasypeleissä, jossa pelaajien suoritukset kerryttävät pisteitä. Nyt Coolbet lähtee mukaan talkoisiin poikkeuksellisella tavalla, sillä sivustolla voit lyödä vetoa siitä, kuka liigapelaaja menestyy parhaiten tiistain kierroksella fantasypisteissä mitattuna.

Coolbetin pelivalikoimasta löydät niin H2H-kohteita kuin myös koko kierroksen pistemäärään liittyviä kohteita. Löydät kertoimia esimerkiksi siihen, kerääkö joku fantasyjoukkue tiistain kierroksella yli 105,5 pistettä.

H2H-kohteista löydät tiistain mielenkiintoisimpia pelaajia, kuten maajoukkueessa hienoa jälkeä tehneen Miro Heiskasen. Kerääkö HIFK:n superlupaus enemmän fantasypisteitä kuin TPS:n Olli Juolevi? Heiskasen kerroin  on tässä vedossa 1.50.

Ässiin paluun tehnyt Sakari Salminen saa omassa ”taistossaan” vastaansa TPS:n Eric Perrinin. Salmisen kerroin voittoon on kelvolinen 2.20.

Aiheeseen liittyvät uutiset