Coolbet Triplaus: Lauantaina jääkiekkoa ja jalkapalloa!

Vedonlyöntitriplaus

Triplaus jatkuu tänään ja kohteina jääkiekkoa ja jalkapalloa. Eilisen innoittamana lapulle valikoituu jälleen jääkiekkokohteita ja kaveriksi yksi jalkapallokohde. Näin uskomme vahvasti, että huomenna vaalipäivänä jännitämme kolmatta Triplaus -päivää.

Triplaus: Kaksi kohdetta kotimaan Liigasta ja Juventus

Triplauksen ensimmäiseksi kohteeksi valikoituu jälleen Kärpät. Tämä on kuin toisinto eiliseltä, koska eilen Kärpät oli meidän vihjeessä ja Triplassa mukana – homma toimi loistavasti. Tänään Kärpät on jälleen vihjeessä mukana ja Triplauksen ensimmäisenä kohteena.

Toinen lapun kohde tulee myös Liigakaukalosta ja kohde on HIFK – Tappara. Nämä joukkueet kohtasivat eilen Tampereella ja HIFK venyi viimeisen minuutin kahdella maalilla voittoon luvuin 4-5. Tänään pelataan Helsingissä ja HIFK tekee vähintään kaksi maalia.

Tänään lapulle tulee poikkeuksellisesti kolme kohdetta, sillä nämä edellä mainitut jääkiekkokohteet eivät nosta kerrointa tarpeeksi korkealle. Hyvä vaihtoehto kertoimen nostattajaksi on Juventus. Serie A:n ottelussa Chievo – Juventus kohtaavat sarjan toisena oleva Juventus ja kolmantenatoista oleva Chievo. Näiden joukkueiden välisiä kohtaamisia Juventus on hallinnut selkeästi ja viime aikaiset tulokset ovat aivan eri suuntaisia. Juventus on voittoputkessa ja Chievo rämpii tappiosta toiseen.

Näillä valinnoilla kohti sunnuntaita!

Aiheeseen liittyvät uutiset