Coolbet Triplaus: Sunnuntai ja kohti täyspottia!

Vedonlyöntitriplaus

Triplaus jatkuu tänään jo kolmannelle päivälle. Eilen saimme jännittää, kestääkö Kärpät, kun ottelun alku kulki KooKoo:n komennossa. Meidän onneksi Kärpät iski kolmannessa erässä tarvittavat maalit ja voittivat näin ottelun 3-5. HIFK ratkaisi oman osuuden jo ensimmäisessä erässä, kun se teki kaksi maalia. Illan päätteeksi Juventus vielä piti jännityksessä aina toiseen puoliaikaan asti, kunnes voitti ottelunsa lopulta luvuin 0-2.

Triplaus: Kolmas päivä ja mukana jalkapalloa ja jääkiekkoa

Tänään Triplauksen ensimmäiseksi kohteeksi valikoituu Saksan jääkiekkoa ja meidän valinta tulee ottelusta Krefeld – München. Sarjakärki matkustaa Krefeldin vieraaksi ja tässä ottelussa vieraat asetetaan suosikiksi, eikä suotta. Kuten jo aikaisemmin meidän vihjeissä on tulut esille, niin München on myös sarjan paras vierasjoukkue. Krefeld on puolestaan sarjassa toiseksi viimeisenä ja se on toiseksi huonoin kotijoukkue, joten lähtökohdat ovat ottelulle selvät. Pieni varaus tälle ottelulle pitää kuitenkin laittaa, sille München on ollut usein vaikeuksissa Krefelin kanssa. Valinta otteluun on Münchenin ML voitto.

Toinen lapun kohde La Ligasta, jossa kohtaavat Sevilla – Getafe. Sevillalla on hyvä vaihe ja takana on kolmen ottelun voittoputki. Tähän otteluun haemme kotivoiton.

Kolmas kohde täydentämään lappua on pian alkava Leganes – Espanyol, johon ennakoimme underia. Alle 2.5 maalia täydentää lapun ja tarjoaa meille yli kolmosen kertoimen ja tällä lähdemme kohti sunnuntain unelmaa.

triplaus

Aiheeseen liittyvät uutiset