Coolbetin joulukalenteri 25.11 – ilmaiskierroksia ja bonus Valioliigaan!

Coolbetin joulukalenteri on jälleen auki. Joulukalenterin pääpalkintona on 2000 euron arvoinen Mestarien liiga -matka. Löydät joulukalenterista myös tarjouksia, kampanjoita ja lahjoja jokaisena päivänä.

Coolbetin joulukalenteri

Coolbet tarjoaa joulukalenterin kautta tarjouksia asiakkailleen aina 1.1.2018. asti. Joulukalenterista löydät tarjouksia, kampanjoita ja lahjoja jokaisena päivänä. Joulukalenterin pääpalkintona on 2000€ arvoinen Mestarien liiga -matka. Mestarien liiga -matkan voittaja ratkeaa 7.12.2017. Muista käydä päivittäin katsomassa, mitä luukuista paljastuu, sillä tarjolla on todellista herkkua vuoden loppuun asti!

Joulukalenteri 25.11

Tämän päivän luukku avaa meille kaksi tarjousta. Ensimmäinen tarjous on kasinolle, jossa kaikki vähintään 20€ edellisen seitsemän päivän aikana tallettaneet saavat 5 ilmaiskierrosta Starburst -peliin tänään klo 12.00 jälkeen. Ilmaiskierroksilla ei ole kierrätysvaatimusta!

Vedonlyöntibonus on suunnattu tällä kertaa Valioliigaan. Lyö vähintään 50 € edestä Valioliiga-vetoja vähintään 2,00 kertoimella tänä viikonloppuna, niin saat 20 € ilmaisvedon maanantaina klo 12. Muista vahvistaa osallistuminen ennen vetojen lyömistä.

Mukaan luettavien vetojen tulee olla Valioliigasta ja ratketa 26.11. klo 23:59 mennessä. Vedot, joissa on käytetty Cash out -toimintoa, eivät ole mukana tässä kampanjassa. 20 € ilmaisveto on käytettävissä brittifutikseen (Valioliiga, Championship, League 1, League 2).

Ilmaisveto tulee kierrättää 6x vähintään 1,50 kertoimella. Ilmaisveto on voimassa 3.12. asti. Asiakkaalla voi olla kerrallaan vain yksi aktiivinen bonus vedonlyöntiin. Kaikkien vetokupongin otteluiden tulee olla Valioliigan otteluista, jotta pelaaja on mukana kilpailussa.

Yleistä tietoa joulukalenterista

1. Vain pelaajat jotka vahvistavat kampanjaan osallistumisen (OPT-IN) voivat saada päivittäisiä tarjouksia. Osallistuminen tarvitsee vahvistaa vain kerran kampanjan aikana. Kun olet kertaalleen vahvistanut osallistumisen, se riittää koko kampanjan ajan.
2. Voit vahvistaa kampanjaan osallistumisen koska tahansa, mutta lyödyt vedot tai muut toimet, jotka on tehty ennen osallistumisen vahvistamista eivät ole voimassa tässä kampanjassa.
3. Tämä kampanja on vain suomalaisille, ruotsalaisille, norjalaisille ja virolaisille asiakkaille.
4. Kaikki tarjoukset, mukaan lukien bonukset ja vedot ovat voimassa vain kampanjapäivänä.
5. Kaikki tarjouksen vaatimat toimenpiteet on tehtävä tarjouksen voimassaolopäivänä. Toisin sanoen edellisen päivän vetoja ei lasketa mukaan tämän päivän tarjoukseen.
6. Coolbet pidättää oikeuden tehdä mitä tahansa muutoksia tähän kampanjaan oman harkintansa mukaan ilman erillistä ilmoitusta.
7. Coolbet pidättää oikeuden sulkea yksittäisiä asiakkaita tarjousten ulkopuolelle oman harkintansa mukaan.
8. Coolbetin joulukalenterin palkinnoista mahdollisesti maksettava vero jää voittajan kannettavaksi.

Aiheeseen liittyvät uutiset