Coolbetin joulukalenteri 28.11-29.11 – 25€ riskitön veto Valioliigaan!

Coolbetin joulukalenteri on jälleen auki. Joulukalenterin pääpalkintona on 2000 euron arvoinen Mestarien liiga -matka. Löydät joulukalenterista myös tarjouksia, kampanjoita ja lahjoja jokaisena päivänä.

Coolbetin joulukalenteri

Coolbet tarjoaa joulukalenterin kautta tarjouksia asiakkailleen aina 1.1.2018. asti. Joulukalenterista löydät tarjouksia, kampanjoita ja lahjoja jokaisena päivänä. Joulukalenterin pääpalkintona on 2000€ arvoinen Mestarien liiga -matka. Mestarien liiga -matkan voittaja ratkeaa 7.12.2017. Muista käydä päivittäin katsomassa, mitä luukuista paljastuu, sillä tarjolla on todellista herkkua vuoden loppuun asti!

Joulukalenteri 28.11 & 29.11 – 25€ riskitön veto Valioliigaan

Tämän päivän luukku avaa meille kaksi tarjousta. Ensimmäinen tarjous on kasinolle, jossa kaikki vähintään 20€ edellisen seitsemän päivän aikana tallettaneet saavat 5 ilmaiskierrosta Drive -peliin tänään klo 12.00 jälkeen. Ilmaiskierroksilla ei ole kierrätysvaatimusta!

Päivän toinen tarjous suuntaa Valioliigaan. Lyö vetoa Valioliigasta ilman riskiä (min. kerroin 2,00) 28.11. klo 00:01 – 29.11. klo 23:59 välisenä aikana. Jos ensimmäinen vetosi Valioliigaan häviää, saat panoksen palautuksen 25 € asti välittömästi. Muista vahvistaa kampanjaan osallistuminen ennen vedon lyömistä!

Ensimmäinen vetosi Valioliigaan 28.11. klo 00:01 – 29.11. klo 23:59 välillä on riskitön. Voit lyödä vedon ennen ottelun alkua tai live-vedonlyönnistä. Vahvistamisen jälkeen lyöty vetosi on riskitön 25 € asti. Hävinneen panoksen palautuksella ei ole kierrätysvaatimusta.

Yleistä tietoa joulukalenterista

1. Vain pelaajat jotka vahvistavat kampanjaan osallistumisen (OPT-IN) voivat saada päivittäisiä tarjouksia. Osallistuminen tarvitsee vahvistaa vain kerran kampanjan aikana. Kun olet kertaalleen vahvistanut osallistumisen, se riittää koko kampanjan ajan.
2. Voit vahvistaa kampanjaan osallistumisen koska tahansa, mutta lyödyt vedot tai muut toimet, jotka on tehty ennen osallistumisen vahvistamista eivät ole voimassa tässä kampanjassa.
3. Tämä kampanja on vain suomalaisille, ruotsalaisille, norjalaisille ja virolaisille asiakkaille.
4. Kaikki tarjoukset, mukaan lukien bonukset ja vedot ovat voimassa vain kampanjapäivänä.
5. Kaikki tarjouksen vaatimat toimenpiteet on tehtävä tarjouksen voimassaolopäivänä. Toisin sanoen edellisen päivän vetoja ei lasketa mukaan tämän päivän tarjoukseen.
6. Coolbet pidättää oikeuden tehdä mitä tahansa muutoksia tähän kampanjaan oman harkintansa mukaan ilman erillistä ilmoitusta.
7. Coolbet pidättää oikeuden sulkea yksittäisiä asiakkaita tarjousten ulkopuolelle oman harkintansa mukaan.
8. Coolbetin joulukalenterin palkinnoista mahdollisesti maksettava vero jää voittajan kannettavaksi.

Aiheeseen liittyvät uutiset