Coolbetin joulukalenteri – lyö vetoa Eurooppa liigan -otteluista ja voita ilmaiskierroksia!

Coolbetin joulukalenteri on jälleen auki. Joulukalenterin pääpalkintona on 2000 euron arvoinen Mestarien liiga -matka. Löydät joulukalenterista myös tarjouksia, kampanjoita ja lahjoja jokaisena päivänä.

Coolbetin joulukalenteri

Coolbet tarjoaa joulukalenterin kautta tarjouksia asiakkailleen aina 1.1.2018. asti. Joulukalenterista löydät tarjouksia, kampanjoita ja lahjoja jokaisena päivänä. Joulukalenterin pääpalkintona on 2000€ arvoinen Mestarien liiga -matka. Mestarien liiga -matkan voittaja ratkeaa 7.12.2017. Muista käydä päivittäin katsomassa, mitä luukuista paljastuu, sillä tarjolla on todellista herkkua vuoden loppuun asti!

Joulukalenteri 07.12

Tämän päivän luukku avaa meille kaksi tarjousta. Ensimmäinen tarjous on kasinolle, jossa kaikki vähintään 20€ edellisen seitsemän päivän aikana tallettaneet saavat 5 ilmaiskierrosta Wolf Cub -peliin tänään klo 12.00 jälkeen. Ilmaiskierroksilla ei ole kierrätysvaatimusta!

Vedonlyönnin puolella tarjous liittyy tänään pelattaviin Eurooppa liigan -otteluihin. Tässä tarjouksessa sinuun tulee lyödä vetoa tämän päivän Eurooppa-liigan otteluista vähintään 2,00 kertoimella. Mitä enemmän lyöt vetoa, sitä enemmän saat huomenna ilmaiskierroksia Starburstiin. Muista vahvistaa osallistuminen kampanja -sivulta ennen vetojen lyömistä!

Vedonlyönnistä ansaitut ilmaiskierrokset siirretään pelaajille huomenna klo 14. Vedot, joissa on käytetty Cash out -toimintoa, eivät ole mukana tässä kampanjassa.
Kaikkien vetokupongin otteluiden tulee olla Eurooppa-liigan otteluista, jotta pelaaja on mukana kilpailussa. Vedon voi lyödä ennen ottelun alkua tai live-vedonlyönnistä.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset