Coolbetin suosittu tuplaus uudistuu!

Suuren suosioon Coolbetin vedonlyönnissä noussut tuplaus uudistuu. Uudistukset pohjautuvat asiakaskyselyyn, jonka Coolbet taannoin järjesti.

Tuplaukseen tulee kolme suurta muutosta, kun mukana olevien sarjojen määrä kasvaa, pääpalkinto muuttuu progressiiviseksi Jackpotiksi, sekä jatkossa kaikki kolme päivää peräkkäin oikein tuplanneet pelaajat saavat aloituspanoksensa takaisin.

2000€ Jackpot-palkinto

Tuplauskyselyyn vastanneista peärti 61% halusivat, että tuplauksen läpipelaamisesta tarjottava palkinto säilyy pelirahapalkintona. Näin ollen muutosta tähän ei ole ainakaan tässä vaiheessa luvassa.

Tuplauksen läpipelaamisesta on tähän asti maksettu 2000 € tuplauspalkinto koko viikon läpäisseille tuplaajille. Tämä palkinto muuttuu tulevaisuudessa siten, että jatkossa 2000 € arvoinen Jackpot-palkinto jaetaan samalla viikolla kaikkien seitsemän päivää oikein tuplanneiden pelaajien kesken.

Jos kuitenkaan yksikään pelaaja ei pelaa viikon aikana tuplausta läpi, lisätään seuraavan viikon Jackpottiin viikoittain 1000 € lisäsumma niin kauan kuin joku osallistujista sen voittaa.

Näin ollen Jackpot voi nousta moninkertaiseksi jättipotiksi. Esim. Jos tällä viikolla kukaan ei tuplaa koko viikkoa läpi – on ensi viikolla tarjolla 3000 € Tuplaus-Jackpot.

Joka viikko tuplauksessa jaossa on siis vähintään 2000 € Jackpot, mutta mahdollisesti myös isompi summa. Maksettavassa palkintorahassa on 1x kierrätysvaatimus minimissään 1,5 kertoimella. Peliraha tulee kierrättää 30 päivän sisään.

Aloituspanos takaisin kolme päivää oikein tuplanneille

Yksi tuplauksen muutoksista koskee aloituspanosten takaisinmaksua. Aikaisemmin tuplauksessa kaikkien pelaajien aloituspanos palautettiin aina, jos joku pelaajista tuplaa koko viikon läpi.

Jatkossa tuplauksessa kolme päivää (maanantai-keskiviikko) putkeen oikein tuplanneet pelaajat saavat aina aloituspanoksensa takaisin. Saat siis aina aloituspanoksesi takaisin, kun tuplaat vähintään kolme ensimmäistä päivää oikein – riippumatta siitä, tuplaako joku kyseisellä viikolla koko viikon oikein tai ei.

Lisää pelattavia lajeja ja sarjoja

Tuplauskyselyssä yli puolet vastaajista halusivat tuplaukseen lisää pelattavia lajeja ja sarjoja. Lajien ja sarjojen lisääminen auttaa varsinkin alkuviikon tuplauksen pelivalinnoissa, sillä samalla vaihtoehdot kasvavat ja tuplauksen aloittaminen helpottuu.

Tulevaisuudessa Coolbetin tuplauksessa on mukana jo aikaisemmin mukana olevien lajien ja sarjojen lisäksi:

Jalkapallo: Veikkausliiga, Ykkönen, Brasilia, Serie A, Portugali, Liga Zon Sagres, Turkki, Superliga, Viro, Premium Liiga, Hollanti, Eriedivisie, Ruotsi, Allsvenskan, Ruotsi, Superettan

Jääkiekko: Saksa, DEL, Sveitsi, NLA, Tshekki, Extraliiga, Ruotsi, SHL, Ruotsi, Hockeyallsvenskan

Muut lajit: Salibandyliiga, Salibandy: Ruotsi, Superliga, Koripallo: Euroliiga, Koripallo: Eurocup, Snooker: MM-kisat, MLB, Pesäpallo: Miesten Superpesis, Tennis – ATP & WTA & Grand Slam: Mukaan lasketaan vain varsinaisen turnauksen kaaviossa olevat ottelut, ei karsintoja.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset